2777
2789
الان دیگه گرفتی دیگه گریه و استرس که خودش سمه سعی کن آروم باشی . دارو های میتونی استفاده کناگر میتون ...

برای بچه فقط نگرانم عزیزم چون میگن ابله مرغون تو بارداری نقص جنینی میاره

من این رو نمیدونم گل 

ان شاالله اینطور نمیشه 

با دکترت مشورت کن اگر لازمه بری پیش یه متخصص اطفال ببین نظر ایشون چیه شاید بگن مجدد غربالگری بدی که خیالتون راحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما قبلا گرفته بودین و ایمن بودین من قبلا نگرفته بودم و الان بدنم دونه ریخته خیلی ناراحتم

نه منم تا حالا نگرفتم نه در برابر ابله مرغان نه سرخچه ایمن نبودم 

فردی که زونا داره ینی دوباره ابله مرغان گرفته کسی که کلا نگرفته ممکنه اگه بدنش ضعیف باشه ازون بگیره

تا الان همه غربالگری ها خوب بود عجب بدشانسی اوردم

ان شاالله الآنم اتفاقی نمی افته گل . خود استرس و نگرانی خطرناک تره ها ضربان قلبت می‌ره بالا و به دنبالش ضربان قلب اون طفل معصوم می‌ره بالا. قلب اون طاقت ندارم 

آروم باش می‌دونم سخته اما سعی کن آرامش ات حفظ کنی 

نقص نمیاره اصلا نگران نباش ولی استرس ممکنه همه چیز بیاره این استرس و خیال بافی منفی را دور کن به چیزای خوب فکر کن 

چقدر ادم باید بی شرف و بی شخصیت باشه که من باردار دارم برای بچه ام نگرانی میکنم بیاد دلقک بازی در بی ...

عزیزم خودت اول بی احترامی کردی من میگم طب سنتی برو میگی وقتو پولمو حروم نمیکنم ...بازم ببخشید اگه ناراحتت کردم دختر قشنگم انشالله حال بچتم خوبه نگران نباش عزیییییییییییییزم🥰🥰🥰

چقدر ادم باید بی شرف و بی شخصیت باشه که من باردار دارم برای بچه ام نگرانی میکنم بیاد دلقک بازی در بی ...

خواهرشوهرم هفت ماه بود ابله مرغون گرفت بچشم صحیح و سالم دنیا اومد اصلا نگران نباش عزیزم