2777
2789

بگید توروخدا

از گالریش پاک کردم چطور پاک کنم کامل

مثلا گوشی پاک کنی چیزی میره تو سطل زبالش،لپتاپ چی

هاردشو کلا در بیار عوض کن 

هر کار کنی قابل بازیابیه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کاری که کنی باز قابل بازگشته 

اما ما یه راهی داریم با برنامه میشه غیرقابل بازگشتتشون کنی اما کار خودت نیست باید بدی بیرون برات انجام بدن 

و اینکه خیلیم حساس نباش هیچکی براش مهم نیست عکسای شما 

همون دیلیت کن 

نفر بعد خودش اطلاعات که بریزه جای اونا رو میگیره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هر کاری که کنی باز قابل بازگشته اما ما یه راهی داریم با برنامه میشه غیرقابل بازگشتتشون کنی اما کار خ ...

عکسای  خوبی نیستن در کلل خب

هاردو درارم چی؟

اون کارو بخام بدم اتجام بدن خدلی خرج داره؟

حین کار می بینن عکسارو؟

فقط هاردو در بیارم کامل پاک مبشه؟چطوری درارم وای😭همه عکسای خانوادگی توشه

هاردتو دربیار بزن تو یه باکش همیشه داریش برا خودت 

لبتابتو بدون هارد بفروش اونا خودشون یه جدید میزنن روش 

همونجا که برا فروش میبری بگو الان بهم بدینش .میزارن تو باکس با سیم یو اس  پی به هر سیستمی داشتی میتونی برنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فقط هاردو در بیارم کامل پاک مبشه؟چطوری درارم وای😭همه عکسای خانوادگی توشه

هاردو ببر بیرون بگو در بیاره یه هارد دیگه بخر بنداز توش بفروش 

هاردتم بردار بیار میتونی ازش استفاده کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عکسای خوبی نیستن در کلل خبهاردو درارم چی؟اون کارو بخام بدم اتجام بدن خدلی خرج داره؟حین کار می بینن ...

نه نمیبینن .نمیدونم خرجش چقدره هرکس ممکنه یه مقداری بگه

هاردو درارم چی؟دیگ باز یابی نمیشه؟

نه نمیشه 

بزارش برا خودت 

یه راه دیگه هم داری 

خودت همه عکسا رو پاک کن 

به طوری که فضات صفر بشه 

بعد رو همون هاردت کلی فیلم و عکس جدید یا هرچیدیگه که میشه کپی کن به نحوی که کامل کامل کامل پر بشه .ببین یعنی همش پر بشه ها 

اونوقت جای اون هارد قبلیت این اطلاعات جدید جایگزین میشن و هربار هارت ریکاوری بشه فقط این عکس و فیلمهای جدید ریکاوری میشن

نه نمیشه بزارش برا خودت یه راه دیگه هم داری خودت همه عکسا رو پاک کن به طوری که فضات صفر بشه بعد رو ه ...

ممنونم عزیدممم

اگ درارم هادرو بدون هارد ازم میخرن؟خیلی افتومیکنه قیمت؟