2777
2789
عنوان

واسه اولین بار دعوامون شده😔

504 بازدید | 27 پست

بچه ها من باردارم خیلی عصبی شدم. توی خونمون یه مارمولک دیدم چون فوبیا دارم میترسم. چند روزه به شوهرم میگم پیداش کن گوش‌نمیده .چندبار خودم دیدمش میرفت پشت وسیله ها غیب میشد.خلاصه شوهرم هم زیاد اهمیت نمیداد که حتما پیداش کنه و چون من فوبیا دارم هربار میدیدمش بند دلم پاره میشد دل درد میگرفتم میترسیدم طوریم بشه.

خلاصه امروز اومدم از کابینت قابلمه بردارم یهو مارمولک از زیرش فرار کرد منم جییییغ کشیدم و از ترس فقط افتادم.

بعد شوهرم اومد ببینه چی شده کلی سرش جیغ و داد زدم و دعوا کردم که چرا برات مهم نیست من بترسم و هیچ کاری نمیکنی مارمولک‌ رو بگیری و اونم یهو از رفتار من شوکه شد منم سیر دلم داد و بیداد کردم سرش و گفتم تو اصلا برات مهم نیست بچه توی شکمم بلایی سرش بیاد از ترس و ...

حالا قهر کردم اومدم توی اتاقم اونم توی هال دراز کشیده خیلی مظلومه هیچی نمیگه دلم براش سوخت. ولی واقعا باید تنبیه میشد.

حالا مثل یه بچه مظلوم نشسته توی هال یک ساعته هیچی نمیگه سکوت کرده.

واسه اولین بار توی زندگی اینجوری دعواش کردم پشیمون شدم ولی غرورم اجازه نمیده من برم آشتی

چکار کنم 😢😟

شما ک بارداری

یکم آی و اوی کن بیاد پیشت نگرانت شه

بغلش کن

اشتی میکنید

و اینکه حق داشتی عزیزم

من کلمه فوبیا رو میفهمم قشنگ

سوسک میاد میکشنش

من تا مدت ها اون سمت نمیرم.....

هر شخصی نمیفهمه میزان ترس فوبیا چقدره

شوهر شما هم نباید سهل انگاری میکرده

میگرفته میکشته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدر شوهرتو بدون مال من انقد بلاها سرم اورده

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

دعواتون نشده که..... در واقع شما با شوهرت دعوا کردی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اگه بخشیدیش برو جلو 

یکم کوچولو زمان بده .

مثلا یه دو ساعت بگذره.مغزش یکم استراحت کنه بعد برو جلو

بشین کنارش 

من چکار کنم که دعوا کردم اساسی ... نبخشیدمش هنوز،نمیتونمم بزارم بیاد آشتی. 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

شما ک باردارییکم آی و اوی کن بیاد پیشت نگرانت شهبغلش کناشتی میکنیدو اینکه حق داشتی عزیزممن کلمه فوبی ...

تا من نرم پیشش اون نمیاد . مظلوم میشینه یه گوشه. ولی خب بخدا از ترس بند دلم پاره شد. خیلی بی فکربازی درمیاره بعضی وقتا

اگه بخشیدیش برو جلو یکم کوچولو زمان بده .مثلا یه دو ساعت بگذره.مغزش یکم استراحت کنه بعد برو جلوبشین ...

عزیزم 💔 شما چرا دعواتون شد؟

من چون باردارم عصبی شدم دست خودم نیست بخدا

عزیزم 💔 شما چرا دعواتون شد؟من چون باردارم عصبی شدم دست خودم نیست بخدا

من نمیدونم . فقط این ماه دارو کمک باروری خوردم شاید مال هورموناست استروژن و پروژسترون و ...

البته شوهرمم لجبازی کرد اونم جلوی مادر و پدرم .

نمیتونم ببخشمش

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه