2777
2789
عنوان

ورم بینی عملی بعد از 2 سال

1105 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من بینیمو دو ساله عمل کردم اما به شدت ورم داره.. میدونم ورمه چون یه وقتایی ورمش میخوابه خیلی کوچیکه ولی وقتایی که ورم میکنه انگار که عملش نکردم کسی راهکاری  نداره؟ یا تجربه مشابهی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من بینیمو‌عمل نکردم، ولی کلا هرمونی هست فکر کنم، چون من قبل پریودم دماغم ورم میکنه، با وقتایی که رویه صورتم میخوابم خثب به طبع مایعات جمع میشه‌ورم‌میکنه، یعنی ممکنه به خاطر طرز هثخوابیدنت یا عوامل هرمونی هم باشه

نمیدونم من هنوز سی روز هم نیست عمل کردم راضیم ورم نداره به نظرم

با همین حالت دوسش دارم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان چسب دارم این عکس مال دیروزه مال وقتی که چسبو عوض میکردم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ی خقیقتیو بگم ک این اواخر تجربه کردم واکسن سیتوفارم زدی

عوارضش ورمه ک دیر خوب میشه یا دیگع خوب نمبشه سیستمو فعال کرده و بهم ریخته

چون اخیرا منم اینجوریم ورم ناشی از ضربه هام خوب نمیشع درحالی ک چون قبلا اینطور نبوده بگی مونده بقیه درک نمیکنن و اخیرا ورم میمونه و مردم هنوز ب خبر نیومدن

من بینیم استخونی بود وقتی داخل بینیم و عذر خواهی میکنم تمیز میکنم با گوش پاک کن یکم ورم میکنه شاید ب ...

ی خقیقتیو بگم ک این اواخر تجربه کردم واکسن سیتوفارم زدی

عوارضش ورمه ک دیر خوب میشه یا دیگع خوب نمبشه سیستمو فعال کرده و بهم ریخته

چون اخیرا منم اینجوریم ورم ناشی از ضربه هام خوب نمیشع درحالی ک چون قبلا اینطور نبوده بگی مونده بقیه درک نمیکنن و اخیرا ورم میمونه و مردم هنوز ب خبر نیومدن ب گرما و لمس هم محل اسیب حساس میشه و ورم زیادتر