2777
2789

چند سال با هم بودیم پای همه چیش بیکاریش بی پولیش وایسادم چندبار میخواستم ترکش کنم بخاطر بعضی رفتاراش ولی دلم نمیومد چون خیلی دوسش داشتم

حالا دیروز زنگ زد بهم فهمیدم با پدرش حرف زده راجب ازدواجمون و پدرش مخالفت کرده .

به گوشم رسیده که باباش گفته پسرام رو حرف من حرف نمیزنن هر چی بگم‌ میگن چشم😭😭چرا ؟ چون من لرم ولی باباش دختر مشهدی و همزبون میخواست مثل خودشون 

پسره بعد حرف باباش منو از همه جا بلاک کرده میگه ولم کنید از همتون بدم میاد..جسارت نداشت به پدرش بگه میخوامش

حالم خیلی بده بگید چیکار کنم فراموشش کنم دعایی نذری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه پسر اگه بخوادت زمین و ب زمان میدوزه من خودم پسربزرگ دارم میشناسمشون پسرارو

اره اگه میخواس با قهر کردن از خونه یه چند روزی با ناراحت بودن یا اینکه میگف اگه این نشه دیگ زن نمیگیرم نرمشون میکرد

مطمئنم از مخالفت پدرش

باشه واقعيت رو قبول نكن

متوجه حرف من نشدي

اگر خودش شما رو واقعا ميخواست، مخالفت كسي به هيچ جاش نبود و زمين و زمان رو به هم ميريخت كه شما رو به دست بياره! اما چون نميخاد و شهامت هم نداره بگه خودمم كه تورو نميخام، حرف پدرش رو بهانه كرده!

این اسکل هر چه زودتر از زندگیت بره به نفعته بره به درک با اون طرز فکر خانوادش 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)