2821
2789
عنوان

کراشم دستگیر شد

170 بازدید | 6 پست

الکی نوشتم کراش😂😂 ولی پاول دروف دستگیر شده نکنه تل...گرام قطع دسترسی بشه من همه زندگیم اونجاست بدون تل انگار اکسیژنم قطع میشه کلی دوره و کتاب ها و جزوه هامو چنل های اشپزی و روتین و کتاب هایی که پیدا نمیکنم فقط اونجا میتونم پیداشون کنمممممممم نظرتان چیست به نظرتون میان به یک میلیارد کاربر یه همچین اپی رو قطع دسترسی کنن؟ چون مدیرانش گفتن دولت ها از ما خواستن اطلاعات کاربر ها رو بدیم ماهم نمیدیم حتی اگه وضعیت بدتر بشه تمام اطلاعات هویتی کاربر ها رو پاک میکنیم واقعا میتونم بگم امن ترینننننننننننمم اپ جهانه که هیچچچچچ کس تا حالا نتونسته هکش کنه برا هکش جایزه چند میلیاردی گذاشته بود همه اپا تا حالا هک شدن یا اطاعات کاربرها رو به دولت ها داده بودن 😢😢 نکنه قطع دسترسی بشه جدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این یه بازیه که شما فکر کنی امنه😂 وگرنه هیچ پاول دوروفی محض رضای خدا موش نمیگیره

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
این یه بازیه که شما فکر کنی امنه😂 وگرنه هیچ پاول دوروفی محض رضای خدا موش نمیگیره

اتفاقا امنه اگه امن نبود الان دروف به خاطر همینکه اطلاعات کاربر هاشو نداده دستگیر نمیشد اگه امن نبود این همه ادم بیخیال جایزه نمیشدن تلو هک میکردن تا حالا کسی نتونسته هکش کنه و تاحالا هم اطلاعات هویتی کسی رو به هیچ دولتی ندادن امن ترین اپ بین تمام ام هاب جهان تله حتی فیسبوک هم اینقد امن نیس