2789

نه غیر واقعیه نه برای پر بازدید شدن .. فقط میخام بدونم باید چیکار کنم و چطور دلداریش بدم

من یه دوست دارم که از دوران مدرسه با همیم و اون سه سالی از من کوچیک تره تو سن نوجوونیه و بلوغ و ..

مدتیه شدیدا روانش بهم ریخته و افسرده شده ... بعد از چند مدت بلاخره قضیه رو برای من تعریف کرد که چرا اینجوری شده

پدرش از مادرش سو استفاده می‌کرده 🙁 مادره هم خودش راضیه کاملا 

یعنی اینجوری که باباهه از طریق خانمش یکیو‌ گول میزدن و پول می‌گرفتن می‌آوردنش خونه و مثل اینکه مادره... 

این دوستمم پیاماشونو دیده که مردا رو میارن خونه و هم اینکه از اینکه دختره رو میذاشتن مدام خونه مادر بزرگش ..یه سری دختره رو گذاشتن خودش برمیگرده خونه میبینه باباش دم در تو ماشینه و گفت هر کاری کردم نذاشت برم تو خونه و بردم بیرون بعد از دو سه ساعت آوردم خونه ..

الان حال روحیش خوب نیست... پیش مشاور شرایطشو نداره بره 

خانما واقعا من نمیدونم چی بهش بگم که حالش خوب بشه اگر موردی دیدین اینجوری یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین که من راهنماییش کنم چون واقعا سردرگمم 😵‍💫

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

وای چه سخت 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفهمیدم یعنی چی گول میزدن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

زن و شوهر هماهنگ می شن . زن مردهای هرز و پولدار را گول می زنه . میگه بیا خونه شوهرم نیست . اما وقتی می رن خونه  شوهرش از راه می رسه و با تهدید  اخاذی می کنه از مرد غریبه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

زنشو اجاره میداده خدایا منو ببخش اسی منو ببخش واضح گفتم💔💔💔خدایا به داد مسلمونا برس خدامیشنوی میبینی پس سکوت چرا،!

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

میگه که مادرش تیپای ناجور میزنه میگه پدرش هم کاملا راضیه و خوشش میاد 

میگه از اینکه این مادرشه خجالت میکشه و دوست داره یه کاری کنه

میگه مادرش تیپ ناجور میزنه می‌ره تو خیابون اگر یکی تیکه بندازه و اینا اینم خوشش میاد و آمار میده دختره هم کاملا متوجه شده بوده 

یا مثلا می‌گفت میذارنش خونه مادربزرگش میرن تا دو سه روزی مسافرت الکی بعدش میان 

یا مثلا میگفت وقتی مهمون مرد داشته باشن یا دوستای باباش و اینا باباش عمدا مادرشو با اون دوسته یا آقاهه تنها می‌ذاشته 

واقعا غیر قابل باوره و وحشتناکه ولی خب هست 😥

زنشو اجاره میداده خدایا منو ببخش اسی منو ببخش واضح گفتم💔💔💔خدایا به داد مسلمونا برس خدامیشنوی میبی ...

وای چه ادم کثیفی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مثلا یه آقا رو میاوردن خونه با مادره رابطه داشته باشه بعدش زنه میگه مثلا شوهرم فهمیده و پول بیشتر بده تا کاریت نداشته باشه در صورتی که هردوشون یعنی زن و شوهره هماهنگن

در واقع تری … منحرف ج ن س ی هستن شما کاری نمیتونی بکنی اون برا همیشه اسیب دیده!

یعنی یه نوع بیماریه آره؟ 

دختره خیلی گناه داره 🥲 میترسم به راه خراب کشیده بشه واقعا سخته بفهمی پدر مادرت همچین آدمایی هستن