2777
2789

البته دختر عمم

به نظرتون با وجود رای مشاور و نبخشیدن مهریه میتونه راحت طلاق بگیره؟؟

پسره هیچی نداره فقط یه ماشین قراضه داره عوضی

و حقوق ثابت

پدرش ولی پولداره

پیشنهاد بابای من اینه که توافق کنن ۱ میلیارد پول بدن بهش اینم مهریه‌شو ببخشه و زودتر طلاق بگیرت راحت شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نمیکنم طرف قبول کنه یه تومن بهش بده چون چیزی به نامش نیس. براش قسط بندی میکنن نسبت به حقوقش مثلا ...

پدرشوهر احمقش گفته تاعید صبر میکردی ۱ تومن میدادیم طلاقت میدادیم خودمون همین تصمیمو داشتیم

الانم میخوایم همینکارو بکنیم چون احتمالا زیاد دادگاه هم به نفعش رای بده

پدرشوهر احمقش گفته تاعید صبر میکردی ۱ تومن میدادیم طلاقت میدادیم خودمون همین تصمیمو داشتیمالانم میخو ...

دادگاه که حکم به مهریه میده ولی قسطی میکنه و ممکنه خانواده شوهره لج کنن طلاق ندن. البته اگه پسره بیماری روانی جدی داره یا مثلا سابقه بستری اعصاب و روان . دادگاه حق طلاق به زن میده ولی اگه اونجوری نیس حکم طلاق نمیده.

پس بهتره همین حرف پدره رو قبول کنه و یه تومن رو بگیره و خودشونم که گفتن طلاق میدن. 

دادگاه که حکم به مهریه میده ولی قسطی میکنه و ممکنه خانواده شوهره لج کنن طلاق ندن. البته اگه پسره بیم ...

تهدیدش کردن که مهریه از دیه‌ات بیشتره که علیه خودشون استفاده کردیم

مشاور هم که فرستادن کلا فهمیده پسره مریضه