2777
2789

بچه هااااا من دیشب عینک طبی حضوری خریدم فریمش ۲ تومن شد عدسی کره ای ۷۰۰

احساس میکنم خیلی گرون شد😭

اخه اومدم تو سایتای اینترنتی قیمتارو دیدم فریماشون ۵۰۰ تومن بود دخترخالمم اینترنتی نسخشو فرستاده براش ساختن.

شما عینک طبی هاتون رو چند خریدید؟

به نظرتون گرون خریدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حضوری میخری معلوم نیست نسخشو درست مبسازن یا نه باز یه دور باید بدی واست دکترت چک کنه

چه برسه آنلاین

معلومه چه آشغالی خریده شده ۵۰۰ تومن دیگه

عدسی ۷۰۰ خیلی ارزونه

فریم هم ۱۵۰۰ به بالاس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یا حسین فریم 2 تومن؟ 

من یک ماه پیش گرفتم فریمش 800 عدسیش 1200

اینترنتی خرید نکن حضوری بگیر که از بابت همه چیش مطمئن باشی. یه ذره عم بیشتر بگرد اولین مغازه خرید نکن که چنین چیزی بهت بتدازن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان دوباره پولدارا میان همه 5 تومن خریدن😐😂

گوش نکن به حرفاشون همش چرت محضه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چرا انقدر گرون؟🫨

من چشمم خیلی ضعیفه عشقم ی شیشه برام سفارش داد ک نازک باشع

چون با شماره چشم من شیشه کلفت میشد 

بستگی ب شماره چشمت داره معمولا من شیشه هایی ک میگیرم از فرمم خیلی بیشترن

چقدر فریمتو خوب خریدی، حضوری خریدی؟ فلزیه یا کائوچو؟

فلزی نیست.

کائوچوهم نمیدونم چیه.

تا اوردمش خونه دخترم دسته هاشو شکوند،۳۰۰ دادم دوباره درستش کردن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
فریمتو چقدر خوب خریدی، فلزیه یا کائوچو

فلزی

کائوچو داشتم از وسط فریم خورد شد عدسیم باهاش نابود شد😑🥲فلزیا هم قشنگ ترن هم دوامشون بیشتره. قیمت عدسیم بخاطر نمره چشممه وگرنه انقد نمیشد