2777
2789

واسم سواله مثلا در اینستا دیدم که میگه: حس منی که از پسره بلندترم_ وختی یکی بهم حسودی میکنه ولی قد من ازش بلندتره

چرا انقد کوته فکر؟

اینکه استخوان های شما بر اثر ژنتیک بیشتر طول پیدا کرده پوعن مثبتیه؟؟

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید قد بلند بودن بقیه فکرت درگیر کنه اگه واقعا حسودیت نمیشه

ثد بلند بودن که ذهن من رو درگیر نکرد

اینکه در اینستا بعضیا مینازن بهش

یا به کوتاه و کوچولو بودنشون( البته نازیدن به بلندی خیلی بیشتر دیدم)

واسم جالبه

بله که پوئن مثبتیه 🙄چون قد تنها چیزیه که نمیشه تغییرش داد به راحتی (عملش ریسک جونتو داره )😊

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من جدیدا خیلی تو اینستا وقت تلف میکنم ولی حتی یک بارم همچین چیزی ندیدم. شاید خیلی درگیر این مسئله‌ای و در موردش سرچ میکنی که میبینی🤔

بعد حالا بگن چه فرقی برای تو داره؟ خیلی چیزای مسخره تر و حتی واقعا زشت هست که ممکنه یکی بهش مفتخر باشه ولی بازم مهم نیست.

اینجوری نگاه کنی باید با خواجه حافظ شیرازیم درگیر بشی که همه شعراش در مورد قده😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بله که پوئن مثبتیه 🙄چون قد تنها چیزیه که نمیشه تغییرش داد به راحتی (عملش ریسک جونتو داره )😊

چون نمیشه تغیر داد پوعن مثبته؟

الان نژاد رو هم نمیشه تغیر داد 

ایا باید نژاد پرست بود؟

نه خدایی اینحور آدما انگار چیز دیگه ای واسه افتخار ندارن 

خنده دار میشن با این رفتار 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜