2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست
خب خودت چ تصمیمی داری؟فکر توی ذهنت رو بهم بگوببینم مطمئنی بعدش پشیمون نمیشی؟؟

همون دیگه از بعدش مطمعن نیستم 

نمی‌دونم که واقعا بچه هاش برام مشکل درست نمیکنن

چون حقیقت وعض مالی ضعیفی دارند 

صد در صد باید به دخترش جهیزیه بدم

به پسرش هم کمک کنم زن بگیره خونه بخره

ماشین بخره 

مطمعنم

همون دیگه از بعدش مطمعن نیستم نمی‌دونم که واقعا بچه هاش برام مشکل درست نمیکننچون حقیقت وعض مالی ضعیف ...

خب وقتی مطمئنی اینارو حاظری براشون کاری کنی؟

خودت داری میگی مطمئنم خب حاظری 

جوابت درون خودته ولی ی حس وابستگی یا عذاب وجدان نمیزاره قشنگ تصمیم بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا کارتون خیلی اشتباه بوده آخه وقتی خودت تصمیم ازدواج نداشتی چرا باهاش رابطه برقرار میکردی اخه

من تصمیم به ازدواج چرا ندارم 

تصمیم به ازدواج دارم 

فقط از بچه های اون خانوم نمی‌دونم برام دردسر 

نشن تو زندگی 

چون همینجوری خودم دغدغه شغلیم خیلی 

بالا هستش 

من تصمیم به ازدواج چرا ندارم تصمیم به ازدواج دارم فقط از بچه های اون خانوم نمی‌دونم برام دردسر نشن ت ...

ببین اگ از همون اول از بچه هاش خبر داشتی و تصمیم ازدواج داشتی و باهاش رابطه برقرار کردی پس چرا تاپیک زدی؟؟

از همون اول ازش خبر داشتی با این حال باهاش رابطه برقرار کردی حالا ک اسم این اومده ک کامل رسمی بشه به فکر بچه هاش افتادین؟

یکم خودتون فکر کنید اخه

خب وقتی مطمئنی اینارو حاظری براشون کاری کنی؟خودت داری میگی مطمئنم خب حاظری جوابت درون خودته ولی ی حس ...

بله درسته عذاب وجدان نمی‌ذاره 

بعد شما گفتید چرا باهاش رابطه داشتی 

به خدای بالا سرم قسم خودش پیشنهاد داد 

از اولش گفت من خیلی شهوتی هستم

رابطه هم داشته باشیم

ببین اگ از همون اول از بچه هاش خبر داشتی و تصمیم ازدواج داشتی و باهاش رابطه برقرار کردی پس چرا تاپیک ...

من خواستم نظر دوستان رو بدونم 

ببینم شماها چی میگی 

اولشم نوشتم خواهشاً زیر 20 سال وارد تاپیکم نشن .

یعنی فقط با تجربه ها بیان 

بله درسته عذاب وجدان نمی‌ذاره بعد شما گفتید چرا باهاش رابطه داشتی به خدای بالا سرم قسم خودش پیشنهاد ...

وایییییی چ زنیه آخه این😑

خب تو با این حال قبول کردی؟

همش اشتباه رو اشتباه ک

از الان دیگ اشتباه نکن 

از دستم ناراحت نشین ولی بشخصه خودم از اخلاق این خانم خیلی بدم اومد 

من خواستم نظر دوستان رو بدونم ببینم شماها چی میگی اولشم نوشتم خواهشاً زیر 20 سال وارد تاپیکم نشن .یع ...

این همه راهنماییتون کردم آخرش اینجوری😑😑

حرفای منو با بقیه ک تجربه داشتن بزارید کنار همدیگه خب منم همینارو گفتم چ ربطی داره حتما منم یچیزی میدونم و دیدم ک گفتم

حالا هم ک اینجوری شد موفق باشید 

این همه راهنماییتون کردم آخرش اینجوری😑😑حرفای منو با بقیه ک تجربه داشتن بزارید کنار همدیگه خب منم ه ...

دورت بگردم بخدا منظوری نداشتم 

من از کجا بدونم شما چند سالته 

مگه علم و غیب دارم

ببخشید معذرت میخوام