2777
2789
عنوان

چرا هیچ آرزویی ندارم

274 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، بنظرتون اینکه من هیچ چیزی رو از ته دلم نمیخوام علتش تنبلیه یا افسردگی یا قناعت به وضع موجود؟!

انگار همه اینا هست ولی نمیدونم چطور باید ذوق و شوق یک چیزی رو در خودم ایجاد کنم و بعد براش تلاش کنم، چرا من هیچ ذوقی ندارم؟!کسی مشابه من بوده و بعد تغییررکرده باشه؟

افسردگی دلیلشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم تنبلی حوصله نداری تلاش کنی برا چیزی

از بچگی دائم درس خوندم ولی هیچ نتیجه ای نداشت تا این لحظه، الان شاید با کمی تلاش نتیجه بگیرم ولی نمیتونم ، ذوق ندارم، خودم نمیدونم چه مرگمه.

از بچگی دائم درس خوندم ولی هیچ نتیجه ای نداشت تا این لحظه، الان شاید با کمی تلاش نتیجه بگیرم ولی نمی ...

به چیزایی که بهت خس نشاط میدن برگرد و درستم بخوان که دانشکاه خوب قبول شی 

مشاور برو اکر نمی توانی مشاور مدرسه روانشناس مدرسه 

منم اینجورم انگار مردم هیچی حسه حالی ندارم اگه روشی میدونین که خوب شم بگین

مردم رو میبینم چقدر نلاش میکنن از خودم بدم میاد، ماشین میخرن استوری میذارن ذوق میکنن، من اصلا برام مهم نیست، انگار هیچی نمیخوام! شدم یه آدم مصرفگرا.

انگیزه و هدف رو فعال کن

دوست عزیز🙋🏻‍♀️
دعوتتون میکنم💌
بیا تو گروه لیاتیم🌱
امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️
هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید
هم جلسات انگیزشی
کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای
اطلاعاتتون همیشه به روز میشه
 همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی
.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت
جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜

دنبال پیشرفتی منتظرتم💪🏻
 روبیکا @trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
مردم رو میبینم چقدر نلاش میکنن از خودم بدم میاد، ماشین میخرن استوری میذارن ذوق میکنن، من اصلا برام م ...

دقیقاقبلناخیلی هدف میومدتلاش میکردم ک بشه هرچقدرک سخت بوداماالان بدونه هدف بدونه انگیزه پوچم..

دقیقاقبلناخیلی هدف میومدتلاش میکردم ک بشه هرچقدرک سخت بوداماالان بدونه هدف بدونه انگیزه پوچم..

میتونم بدونم چند سالته؟!سختت نیست اینجوری شدی؟!

بنظرت چرا اینجوری شدیم؟!