2777
2789
عنوان

راهنمایی هوو یه خونه یا دوخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 102 پست
سرش که هوو آورده، الانم بخواد تو خونه مشترک کنارشون زندکی کنه ، صد درصد سلامت روح و روان و اعصابشم ا ...

برای بچشونم اصلا خوب نیست! می بینه و فکر میکنه که این چیزا عادیه. کافیه تو مدرسه و دوستاش هم بفهمن... رو آیندش تاثیر منفی میذاره

هیچ زنی ته دلش خوشحال نیست که اینطوری بشهولی میگه وقتی پیش اونه ذهنم درگیر هستوقتی پیش همیم راحت تر ...

صدر صد میشه حسای زنانه حسودیا شکا دیوانش میکنه .هر کدوم از  زنا مریضی بگیرن اونیکی هم میگیره🤢 کلا همش هم رقابته چرا برای اون اینو خریدی واسه من اونو چرا همش پیش اونی چرا به اون نگاه بیشتر کردی چرا با اون بیشتر میخندی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم به این فکر میکنم چقدر این زن آویزون و وابسته است،آقا دوستت نداشته،رفته خیلی شیک بهت خیانت کرده باز میخوای بری آویزون بشی که جدا زندگی کنم بچه دلتنگ میشه‌؟این زن غرور هم داره؟عزت نفس رو درک میکنه؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگه دوسش نداشت که طلاق میدادطلاق نمیده زنشومهریشم کمه

بله مشخصه که خیلی زن و بچه و زندگیشو دوست داره🙁

فکر نمیکردم الانم زن هایی باشن که تن به همچین حقارتی بدن اما انگار اشتباه میکردم

هیچ زنی ته دلش خوشحال نیست که اینطوری بشهولی میگه وقتی پیش اونه ذهنم درگیر هستوقتی پیش همیم راحت تر ...

کنار هم باشن، ببینه رفتن ببخشید تو اتاق خواب یا شب پیش اون میخوابه ...طفلی چجوری طاقت میاره ..اشتباهه کنار هم بودن البته بهترین گزینه براش جداییه

چجوری کشتن؟ پلیس یا خانواده ی زن اول پیگیر نشدن؟

والا یه روز گفتن رفته بودیم بالاپشت بوم سرش گیج رفت افتاد مرد ،سریع خودشون تو خونه غسلش دادن کفن پوشوندن نذاشتن کسی بفهمه  زنه سالم و خوشگل همین ۴ سال پیش تهرانم بودن اینکه خودشون سریع شستنو کفن کردن خیلی عجیب بود

عجب اگه دوسشداره چراهوو اورده سرش ؟!!!

نمیدونم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

شوهره میگه دوستش داره و طلاق نمیده

راحت ترین راه واسه شوهرش این بود که طلاق بده

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
بازم میگی زن اول رو دوس داره؟ اینکارو کرده که زن عقدی بدون اجازه اگر میگرفت اوموالش نصف میشد با زن ا ...

نه شروط ضمن عقد امضا نکرده

خانوم حق وکالت طلاق نداره

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!