2777
2789
عنوان

راهنمایی هوو یه خونه یا دوخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینه بگید خونه ای که مخروبه است کاغذ دیواری طرحدار بزنیم یا ساده

چه چیزا که اینجا تاپیک میشه و آدم مات و مبهوت می مونه ،آخه اینهمه حقارت به بهانه بچه ،اگه راسته واقعا تحقیره زن اول فقط

خوب بچه داره و شوهرشم طلاق نمیده

خودش میتونه طلاق بگیره چون همسرش بدون اجازه ازدواج کرده.

همسایه ما اینکارو کرد،شوهرش زن صیغه کرد ،زن همسایه کل دارایی شوهرشو گرفت،بچشم برد طلاقم گرفت

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
هوو فعلا خوبه بشین ببین چی جوری باهاش تا بکنه حتما خونه جدا بگیره برای خودش شوهرش و بچه های چهارجوب ...

هیچ زنی ته دلش خوشحال نیست که اینطوری بشه

ولی میگه وقتی پیش اونه ذهنم درگیر هست

وقتی پیش همیم راحت تر هستم

بعدا بدتر نمیشه؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
راهش طلاقشوهری که دوستش نداره چه فرقی میکنه کنارش باشه یا نه

اگه دوسش نداشت که طلاق میداد

طلاق نمیده زنشو

مهریشم کمه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

جدا باشن بهتره که دخالتی تو زندگی همدیگه نداشته باشن و خودشم یه حریم شخصی با همسر و فرزندش داشته باشه

برای مردی که روش زن گرفته غیرتی هم میشه و فکرش مشغول میشه؟! تو همون خونه که جلوی خودش با هم میرن تو اتاق و رابطه دارن عیب نداره؟!!!

تو یه خونه باشن بعد مثلا شب ببینه شوهرش با اونه، یا بچه ببینه باباش با اون زن تو یه اتاقه؟ اینجوری مثلا خیالش راحت تره؟؟؟

دیگه اگه میخواد تو این زندگی بمونه خودشو زجرکش نکنه خو. یه خونه و حریم و زندگی جدا داشته باشه حداقل برای خودش.

اگه دوسش نداشت که طلاق میدادطلاق نمیده زنشومهریشم کمه

تاپیکت که سرکاریه...ولی هنوز همچین زن احمقی وجود داره که حس کنه شوهرش از عشق زیاد سرش هوو اورده؟؟🙄😂

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.