2777
2789
عنوان

چرا خدا مجازاتش نمیکنه

1918 بازدید | 51 پست

سلام من از همسرم جدا شدم من ازدواح اولم بود من ۲۸ ساله اون ۴۲ ساله بود تو خارج از کشور آشنا شدیم گولم زد اون دو تا دختر ۲۰ ساله و ۱۶ ساله داشت که بعد از ۶ ماه بهم گفت اولش گولم زد دو هفته بعد از آشنایی برآن حلقه خرید بعد که به همه فامیل گفتم گفت جوونی برو دنبال زندگیت 

گفته بود ده ساله جدا شدم الان فهمیدم ۸ ماه بعذ از جدایی با من آشنا شده یکسال زنش بودم بلایی نبود سرم نیاره آخرش هم وقتی اومدم ایران اقامت منو که خودش از کاری برده بود رو همسری کنسل کرد و من کارم رو هم از دست دادم فهمیدم با یه دندون پزشک مصری دوست شده ذیده اون پولداره قید منو زده و بهونه می‌گرفته ۶ ماه از طلاقم میگذره با اون دندون پزشکه هم بهم زده الان باورتون میشه یه دختر ۲۵ ساله باهاش دوسته ؟چرا خدا هیچ بلایی سر این جونور پست در نمیاره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که یه خانواده پست و لجن داشت که از اون سر دنیا به این درسهایی نبود که یاد ندن باورتون نمیشه سک س چت این لجن رو باخواهرش تو گوشیش دیدم و گفت تو که خارج اومده ای اینا نرمال!

از تک تک لحظات ما تو تخت برای خواهرش تو چت میگفت 

تا وقتی دخترهای جوان به خاطر پول چشمشون روی سن و سال طرف می بندند و هر چی دروغ گفت بدون تحقیق قبول می کنند اوضاع همینه 

اون دروغ می گفت ولی شما که عقل داشتید چرا انقدر راحت باورش کردید و سریع وارد زندگی اش شدی؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

تا وقتی دخترهای جوان به خاطر پول چشمشون روی سن و سال طرف می بندند و هر چی دروغ گفت بدون تحقیق قبول م ...

بخدا پولدار نبود یعنی به من میگفت همه دار و ندارم رو زن اولم ازم گرفته الان فهمیدم دو تا خونه تو استرالیا داشته که داده بوده به دختراش دختراش تنها زنذگی میکنن هر کدوم تو یک خونه 

بخدا پولدار نبود یعنی به من میگفت همه دار و ندارم رو زن اولم ازم گرفته الان فهمیدم دو تا خونه تو است ...

پولدارها که پول رو نمی‌کنند منطقشون هم اینه باید منو واسه خودم بخواد نه پولم 

من مریض شده بودم کشور غریب تک و تنها با اوبر رفتم آزمایش خون دادم باهام نیومد بعذ میگفت فردا شب میخوام برم فرودگاه دنبال زن دوستم زنش از اسکاتلند میاذ گناه داره بعذ من گفتم دوست ندارم شوهرم بره دنبال زن مردم دعوامون شد

بخدا پولدار نبود یعنی به من میگفت همه دار و ندارم رو زن اولم ازم گرفته الان فهمیدم دو تا خونه تو است ...

خدا سزاش می ده منتها کارهای خدا با نقشه و برنامه و سر حوصله هست ممکنه ۱۰ یا ۲۰ سال دیگه طول بکشه ممکنه بعدها سر دخترهاش بیاد و تو هم خبردار نشی ! 

سعی کن بری مشاوره تا ذهنت از گذشته رها بشه ، اونم واقعا نامرد بوده که اینطوری فریبت داده! 

ولی کلا انقدر راحت اختیار همه زندگیت نده دست یه نفر ! 

اون شوهری که آدم برای همه چیزش فداکاری می کنه اون مردهای قدیم بودن که حرفشون سند بود ، پدر بچه ات می شدند ، مثل کوه پشتت بودن ، هر کسی باهاش تو تخت می ری که نمی شه اسمش گذاشت شوهر

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

پولدارها که پول رو نمی‌کنند منطقشون هم اینه باید منو واسه خودم بخواد نه پولم

من یه پالتو ازش خواستم برام نخرید گفت ندارم بعد داداشش زنگ زد گفت پول جزوه دخترم رو ندارم برای داداشش ۷۰۰ دلار فرستاد