2777
2789

امروز دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستمون و کفت همسرم آزو اسپرمی داره و باید ivf انجام بدیم.😢😢😢

دکتر بیمارستان صارم و ابن سینا رو معرفی کرد.

شما این دو بیمارستان رو میشناسید؟ پزشک خوب اونجا کی هست؟ روال بیمارستان چجوریه؟ یعنی شنبه نامه دکتر و آز همسرم رو ببرم بیمارستان کافیه یا باید تلفنی وقت بگیرم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادمو قبول ندارم. بنظرم برو رضا نصر تو ولیعصر میکروش حرف نداره 50درصد میگیره. اگه هزینش سنگینه برلت برو رویان چون ابن سینام گرونه. دضا نصر کارش حساب شدست. حدود 8تومن میشه آی وی افش. 

برای سلامتی میوه ی دلم یه صلوات میفرستی؟

هزینه عمل 2900000 شد , شاید کلا با داروها 4 تومن دراومد 

مشکل خاصی نداشتیم میگفتن جزو موارد نادر هستیم که معلوم نیست چرا بچه دار نشدیم و زمان میبره ، البته همسرم مقداری کم تحرکی هم داشت 

و من یتق الله یجعل له مخرجا
چطور رویان خوب نیست !? اولین و بهترین مرکز ناباروری ایرانه ! من راضی بودم 

من خودم رویان رو مد نظر داشتم اما دکتر همسرم گفت اونجا نرو. نمیدونم چرا

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من خودم رویان رو مد نظر داشتم اما دکتر همسرم گفت اونجا نرو. نمیدونم چرا

سلام دوست عزيز ، من نميگم ابن و سينا و صارم بد هستن يا خوب ولي رويان به نظرم خيلي هم خوبه من هم توي رويان نتيجه گرفتم ، احيانا دكتر همسرتون جز سهامداران ابن سينا و صارم نيستن ؟