2777
2789

رفلاکس شدید داره وخوب نشده هنوز

بازم شیر رو جهشی بالا میاره وگاهی غذا رو هم بالا میاره 

تو کل روز فقط میتونم دو وعده بهش بدم اونم تازه اگه بخوره یه پیاله ماست خوری غذای میکس میکس!!!

یه ذره غذا زبر باشه اوق میزنه وهرچه خورده بالا میاره

دکتر هم تو ده ماهگی گفت اشکال نداره بهش میکس بده بخوره 

اصلا قدرت بلع نداره انگار 

میوه و خوراکی دیگه هم اصلا نمیخوره حتی میکس و له شده😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ی رفلکس ندارمولی حس می کنم خر چی بیشتر به این اوضاع بها بدیتوان کودکت کمتر میشه

منم همین فکر رو میکنم مدتی اومدم غذاش رو میکس ولی خیلی کم بافت دار بهش بدم جوری شد که اوقات میزد و وزن کم کرد

خیلی درمانده شدم

بچه من این طوری بود یعنی هیچی نمی‌خورد. اما جهشی بالا نمی‌آورد. بعضی وقتا یعنی در طول روز یک بار شیر رو بالا میآورد اما کم بود. بردم دکتر گفت قطره آهن یک و نیم سی سی بده غذاخور میشه. اون موقع من نیم سی سی میدادم. بعد یک هفته غذا خورد کم کم. 

منم همین فکر رو میکنم مدتی اومدم غذاش رو میکس ولی خیلی کم بافت دار بهش بدم جوری شد که اوقات میزد و و ...

عزیزم کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلی تجربه دارن در این زمینه.

من خودم دو تا بچه ی شیر به شیر دارم که اتفاقا کم وزن هستن

ولی هرگز و تحت هیچ شرایطی با قاشق دنبالشون نکردم،غذاشون رو جدا نکردم و بهانه ی غذاشون توجه نکردم

الان ماشاءالله بسیار خوش غذان 

به نظرم خیلی تو این قضیه غرق نشو 

💔🖤
بچه من این طوری بود یعنی هیچی نمی‌خورد. اما جهشی بالا نمی‌آورد. بعضی وقتا یعنی در طول روز یک بار شیر ...

خداروشکر

من قطره آهن میدم ولی یه۲۵ قطره

لیموزوفر میدم قبلش سیدرال میدادم

بچه ی من هم رفلاکس شدید داره هم بد غذاست و هم میکس میخوره 

عزیزم کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلی تجربه دارن در این زمینه.من خودم دو تا بچه ی شیر به شیر دارم که اتفاقا کم ...

ممنون که معرفی کردی بهشون پیام میدم

خوب خداروشکر خوش غذا شدن، پس چرا میگی کم وزن هستن؟

بچه ی من هیچی هم بهش ندم اصلا سراغ نمیکنه مثلا از ظهر تا خود ساعت ۱ بچه ی من یک پوشک استفاده کرده چون نمیخوره

خداروشکرمن قطره آهن میدم ولی یه۲۵ قطرهلیموزوفر میدم قبلش سیدرال میدادمبچه ی من هم رفلاکس شدید داره ه ...

منم میکس میدم هنوز. من به دکتر گفتم برای رفلاکس گفت دیگه تو این سن نباید رفلاکس داشته باشن. 

عزیزم کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلی تجربه دارن در این زمینه.من خودم دو تا بچه ی شیر به شیر دارم که اتفاقا کم ...

دقیقا منم همین کار کردم ولی دیدم بعضی مادرها درروز چند تا قابلمه جدا میزارن میگن بچه ها مون دوست ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دختر منم سوپ رو فقط میکسی میخوره نوزاد هم بود رفلاکس داشت ولی به مدته همراه غذاش سریه یه قاشق ماست میدم‌بهش دیگه فرو میده 

شماهم در حد چند تا قاشق سوپ له شده با ماست شروع کن مرتب هم بعدغذاعاروقش رو بگیر بعدم‌کم کم‌یه سری خوراکی خوشمزه بده دستش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ممنون که معرفی کردی بهشون پیام میدمخوب خداروشکر خوش غذا شدن، پس چرا میگی کم وزن هستن؟بچه ی من هیچی ه ...

عزیزم خواهرانه و در اثر تجربه میگم

بذار بچه خودش دنبال غذا بگرده.

به خدا هیچیش نمیشه تازه به نفعشه

کم وزن تر از نمودار هستن،چون آدما متفاوتن.ژنتیک پدریشون این شکلیه که نوجوانی یهو رشد زیادی می کنن.

منم همین که می دونم سالم هستن به لطف خدا،پیگیر نمیشم.

💔🖤