2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کت و شلوار مشکی اسلحه عمارت بادیگارچه باحال میشههه

آرههه بعد باید انتقام بگیره اها راستی برای شرکت تو مراسماشون هم تو رو با خودش ببره بهترین لباس بهترین چیزارو بپوشی و تن کنی و بری 

اونم محو جمال رویت🤣 

بعد اونجا تیراندازی بشه🫥 فقط دست تورو بگیره ک اسیب نبینی

بعدش کلی تمرینای سخت و کلی تفنگ بازی بهبه

من عاشق اینم یکی منو بدزده جذاااب قد بلند گنگستر ولی بعد عاشقم بشه به جای اینکه از ننه بابام پول بخا ...

🤣🤣🤣🤣🤣واییی بابا مامان من بودن میگفتن پول نمیخوایم دخترمون دودستط تقدیم شوما

آرههه بعد باید انتقام بگیره اها راستی برای شرکت تو مراسماشون هم تو رو با خودش ببره بهترین لباس بهتری ...

فکر کنم سیگاری باشه و صدای خش دار داشته باشه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

چه آرزوهای کوچیکی داره تو ، خدا الان داره میگه یا ابوالفضل

عزیزم اینا ارزو نیس اینا فانتزین منم به عنوان یه انسان کلی فانتزی غیرقابل باور دارم🤣😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

آرههه بعد باید انتقام بگیره اها راستی برای شرکت تو مراسماشون هم تو رو با خودش ببره بهترین لباس بهتری ...

نه من حال تمرین سخت ندارم می‌خوام تو کتابخونه عمارت ول بگردم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

فک کن خطرناکترین خلافکار کشور گروگان بگیرتت جذاب سیک.س پک دار نخواد بکشتت در عوض یه مدت خدمتکار شخصی ...

دمش گرم حداقل نمیکشه

عزیزم اینا ارزو نیس اینا فانتزین منم به عنوان یه انسان کلی فانتزی غیرقابل باور دارم🤣😂

حالا من فانتزی هامو بگیم ، همه نینی سایتی ها در جا سکته مغزی می کنند،  اینها در برابر من ، مشتی در کهکشان‌ها هستند،  حتی به خودم هم نمیگم

[QUOTE=350970891]وای چقدر خوبه من حتی بعضی وقتا بلند میشم مث دیوونه ها تو خونه راه میرم ژست خلافکارا رو هم میگیرم 😅[/QUOTE

من ژست پادشاه میگیرم 

(:

[QUOTE=350970891]وای چقدر خوبه من حتی بعضی وقتا بلند میشم مث دیوونه ها تو خونه راه میرم ژست خلافکارا ...

من خودم با کت شلوار و جلیقه تصور می‌کنم جلو آینه عینک دودی میدم بالا از ماشین مدل بالام پیاده میشم😅😅

هرکی هم مخالفم باشه آسفالت میکنم 😅😅

فانتزی هام:)

من خودم با کت شلوار و جلیقه تصور می‌کنم جلو آینه عینک دودی میدم بالا از ماشین مدل بالام پیاده میشم😅 ...

خانوم رییس مافیا باید خانومی کنه مهمونی بده خرید کنه لباس خفن بپوشه رژ لب قرمز بزنه تازه جناب مافیا هم جلوی خانوم از شیر نر به گربه کوچولو تغیر حالت میده 

(فانتزی من)