دوستان این متن براساس تجربه شخصی خودم هست
با بازار بزرگ امازون همگی اشنا هستیم اما ایرانی ها نمیتوانن در اونجا فعالیت کنن و محصولات خودشون رو برای فروش بزارن با اینحال صنایع دستی ایران در خارج از ایران خیلی طرفدار داره و پرفروش هست اما یک راه برای فروش محصولات و صنایع دستی و حتی نقاشی و کتاب و... در امازون برای ایرانی ها هست اونم اینکه از افراد واسطه استفاده کنید .
افراد واسطه کسانی هستن که خودشون اکانت امازون دارن و بدون اینکه هزینه ای از شما دریافت کنن محصول شما رو برای فروش در امازون لیست میکنن و بعد از هرفروش ۲۰ الی ۳۵ درصد از مبلغ فروش را برمیدارن یعنی اگر شما یک تابلو فرش یا یک کیف درست کرده باشید و اونو به قیمت ۱۰۰ دلار بفروشید در نهایت ۸۰دلار برای شما خواهد ماند .
معایب و مزایا این روش درامدزایی رو در ادامه بررسی میکنم.
مزایا:
_درامد شما به دلار خواهد بود.
_ ۸۰درصد از مسیر را شرکت واسط انجام خواهد داد و از سختی کار شما کاسته میشه .
معایب:
_بسته بندی و ارسال محصولات شما به عهده خودتونه و اگر محصول گم بشه یا شکسته بشه مبلغی که به شما برای خرید پرداخت شده به مشتری برگردونده خواهد شد یعنی شما در قبال هرگونه اسیب مسئول هستید.
نکته: البته پیشنهاد من اینکه محصولاتی مثل کتاب های الکترونیک بفروشید تا دیگه نگران بسته بندی و ارسال اونها نباشید ، کتاب های الکترونیک یعنی شما فایل pdf یک کتاب را برای فروش لیست میکنید و افراد فایل pdf را خریداری میکنن و همونطور که میدونید امازون بزرگترین مرجع فروش کتاب های الکترونیک هست .
البته فراموش نکنید ترجمه کتاب ها به زبان انگلیسی به عهده خودتونه و باید حق کپی رایت هم رعایت کنید یعنی نمیتونیدکتاب ی نفر دیگه رو به اسم خودتون بفروشید خلاصه اگه نویسنده هستید این بهترین روش هست .
این شرکت های واسط هم با سرچ در گوگل میتونید پیدا کنید
این مطلب برای کمک به افرادی بود که علاقمند به کار در منزل و درامد خوب هستن امیدوارم مفید بوده باشه