ملیکاخان مدیر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 عنوان یه عقیدتون و بگین که بنظرتون بیشتر ادما باهاش مخالفن | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست یا یه عقیده بگین که بنظرتون همه باهاش موافقن خودم : اینکه هیچ چیزی صد درصد نیس و احتمال هر چیزی هست خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 1403/06/04 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55933 دقیقا باهات موافقم احترام میزارم اما مخالف ام میدونی کلا این گرایش ها بیماری روحی روانی محسوب میشه؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
zzmehrnazzz عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5345 بعضیا ادا در میارن فک میکنن باکلاسه ک بگن فلان گرایش و دارن از بس که تبلیغ میشه راجع بهش از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
zzmehrnazzz عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5345 احترام به آدما نباید به دلیل سنشون باشه بلکه به دلیل شخصیتشون باید باشههر بزرگتری لایق احترام نیست از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
خانومیم5881 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8564 میدونی کلا این گرایش ها بیماری روحی روانی محسوب میشه؟ واقعا خیلی ترسناکه که گرایشای انحرافی رو به رسمیت میشناسنمثلا پدوفیلی... فکر کن یه آدم عوضی مریض از بچه ی یکی خوشش بیاد خب قانون هم باهاش کاری نداشته باشه😔😔😔
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 22465 اینکه برای فلسطینی ها ناراحت میشم و همه دور و بری هام باهام مخالفت میکنن و بهم میپرن😔😔
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55933 واقعا خیلی ترسناکه که گرایشای انحرافی رو به رسمیت میشناسنمثلا پدوفیلی... فکر کن یه آدم عوضی مریض از ... واقعا شرایط بدیه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5568 اینکه متولدین روز یکشنبه بشدت موفق ، و با نفوذن تحقیق کردم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 میدونی کلا این گرایش ها بیماری روحی روانی محسوب میشه؟ بله من با مقالات و پیج های خارجی معتبر که موشکافانه نگاه میکنن به مساله پیش میرم حالا نمیشه راحت راجع بهش حرف زد
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55933 بله من با مقالات و پیج های خارجی معتبر که موشکافانه نگاه میکنن به مساله پیش میرم حالا نمیشه راحت راج ... کلا بیماری های روانی حاصل بیشتر مشکلاتی هست که تو جامعه وجود داره هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ملیکاخان مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 @konkor85 منو ببخش عزیزممممبه امام حسین هیچی دربارت نگفتم چون اصن نمیشناسمت ولی ازش میخوام تو درسات موفق باشی خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
ملیکاخان مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 @konkor85 منو ببخش عزیزممممبه امام حسین هیچی دربارت نگفتم چون اصن نمیشناسمت ولی ازش میخوام تو درسات ... @konkor85 منووو ببخش تو دلم هیچی نیسمیشه پیوند منفیمون و بشکنی؟؟؟ خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
ملیکاخان مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 @konkor85 منووو ببخش تو دلم هیچی نیسمیشه پیوند منفیمون و بشکنی؟؟؟ همو نمیشناسیم پس بیا از هم کینه نگیریم شما اول بهم گفتی چون من اون نظر و گفتم مخالفی و از من خوشت نمیاد ولی من واقعا ادم بدی نیسم@konkor85 خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
ملیکاخان مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 همو نمیشناسیم پس بیا از هم کینه نگیریم شما اول بهم گفتی چون من اون نظر و گفتم مخالفی و از من خوشت نم ... @konkor85 تا هزاراااااننن سال ازت ببخش میخوام مهم هم نیس تقصیر من باشه دعوا یا تقصیره تو باشه ولی من طلب بخشش میکنم خدا هم میبینه اینو من میدونم هردومون انسانایی هسیم که تو دلمون چیزی نیس چون میگن انسان هایی که زود عصبانی میشن دلهای مهربونی دارن خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
ملیکاخان مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2726 همو نمیشناسیم پس بیا از هم کینه نگیریم شما اول بهم گفتی چون من اون نظر و گفتم مخالفی و از من خوشت نم ... @konkor85 ازت عذر میخوام دختره موفق و تلاشگره مهربون خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ