قدیما خونه حیاط دار زندگی میکردیم همسایه برامون نذری یا حلوا میوزد از باغچش بهمون گوجه سبز و گیلاس میداد میرفتیم حیاط صبحونه میخوردیم بعد اکسیژن تنفس میکردیم الان تو آپارتمان نه هوای درست حسابی هست نه آرامش زیادی این همسایه های آپارتمان با این سر و صدا پدر من رو دروردن آدم تو این آپارتمان افسردگی میگیره بعدشم چهار دیواری نیست که هر کار میخوای بکنی واقعا خیلی بلده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنها خوبی آپارتمانی امنیتش هستما قبلا توی ویلایی مستأجر بودیم وقتی تنها بودم خیلی میترسیدم
نه بابا تعداد. دزدی از آپارتمان ها خیلی از ویلایی سرقت شده بعدشم اگه وسیله با ارزش تو حیاط نداشته باشی ترس نداره و میتونی برای در خونه درب ضد سرقت بذاری و چند تا قفل هم بهش بزنی
تنها خوبی آپارتمانی امنیتش هستما قبلا توی ویلایی مستأجر بودیم وقتی تنها بودم خیلی میترسیدم
ببخشید نمیخوانم بترسونمتون ولی منم مثل شما همین اعتقاد داشتم و هز خونه ویلایی خودم میترسیدم بعد دیدم داداشم تو نیاوران و بهترین منطقه اشه و رفته با زن و بچه اش بیرون ک وقتی اومده دیده دزد زده تو خونه و چیزهای مهم مثل لب تاپ و طلا برده بود بعد به خودم گفتم ن منطقه ن اپارتمانی و ویلایی دزد بخاد بیاد هر جا باشی میاد