قدیما خونه حیاط دار زندگی میکردیم همسایه برامون نذری یا حلوا میوزد از باغچش بهمون گوجه سبز و گیلاس میداد میرفتیم حیاط صبحونه میخوردیم بعد اکسیژن تنفس میکردیم الان تو آپارتمان نه هوای درست حسابی هست نه آرامش زیادی این همسایه های آپارتمان با این سر و صدا پدر من رو دروردن آدم تو این آپارتمان افسردگی میگیره بعدشم چهار دیواری نیست که هر کار میخوای بکنی واقعا خیلی بلده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کنم دوم بودن میگم فک کنم چون من هنو خونشون نرفتم من خودم شهرستانم .....میگفتن قفل در شکسته بوده وقتی اومدیم ..داداشم میگفت فقط خداروشکر کردم ک نبودن خونه و برداشتن و رفتن میگه اگه بچم میدیده دل پاره میکرده
😁گفتم ک نترسی.....بخدا بخاد بیاد هر جا و هر منطقه ای باشه میاد پس اصلا فکرتو درگیر نکن چوووون ترسو تر از من هیچ کس نیست اینقدر ک میترسم مثلا مامان دوتا بچم ولی میرم تو خیاط همش دور برم نگاه میکنم😆😆ولی بعد به خودم میگم دیونه شدی از چی از کی میترسی دزد بخاد بیاد منو ببینه ک فرار میکنه و بعدشم میبینم خدا داره نگام میکنه باز دلم آروم میشه وگرنه من داغونم 😁😁😁😁
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡