2777
2789
عنوان

واقعا خونه آپارتمانی چیه اه سرطانه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 34 پست

ما تو روستاییم😍🤭

یعنی امید به زندگی من فقط مکان زندگیمه،

آسمون آبی،ابرای سفید و پفکی،نوازش باد،درختا،هوای تمیز،بوی دهات،مرغامون،میوه ی درختا، تماشای غروب آفتاب و آسمون نارنجی و صورتی،جنگل،هواش هواش هواش

دقیقااا زمین وخونه الان یه قیمته بلکه قیمت زمین گرون تر خونه ویلایی الان اجارشم سخته چ برسه خریدش

جالبیش اینه ک همسایه هاشون میگن فک کردیم خودتونین و از خونه درنیومدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبقه چندم بودن؟ درو چطور باز کردن؟

فک کنم دوم بودن میگم فک کنم چون من هنو خونشون نرفتم من خودم شهرستانم .....میگفتن قفل در شکسته بوده وقتی اومدیم ..داداشم میگفت فقط خداروشکر کردم ک نبودن خونه و برداشتن و رفتن میگه اگه بچم میدیده دل پاره میکرده 

من الان یه ترس به ترسام اضافه شد

😁گفتم ک نترسی.....بخدا بخاد بیاد هر جا و هر منطقه ای باشه میاد پس اصلا فکرتو درگیر نکن چوووون ترسو تر از من هیچ کس نیست اینقدر ک میترسم مثلا مامان دوتا بچم ولی میرم تو خیاط همش دور برم نگاه میکنم😆😆ولی بعد به خودم میگم دیونه شدی از چی از کی میترسی دزد بخاد بیاد منو ببینه ک فرار میکنه و بعدشم میبینم خدا داره نگام میکنه باز دلم آروم میشه وگرنه من داغونم 😁😁😁😁