2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید دردل

57 بازدید | 3 پست

حس میکنم دارم دیونه میشم خنده های الکی

گریه.......  رفتارای بد با بقیه) خستم انقد خسته که خودم به رلم گفتم من با این رفتارا بهتره نباشم خیلی بد رفتاری کرده بودم باهاش گفت اره من یکیو می خاستم زنم باشه ن این جوری دلم شکست انتظار داشتم منی که حال بدمو قایم میکنمو نگفته بفهمه بدونه خوب نیستم..... 

چرا دنبال بهانه واسه افسردگی میگردی؟همه از افسردگی فراری اند 

شما فاز افسردگی برمیداری؟زندگیتو بکن پسر مردمم اذیت نکن حوصلت سر میره برو کلاسی جایی لطفا با پسر مردم بازی نکن

چرا دنبال بهانه واسه افسردگی میگردی؟همه از افسردگی فراری اند شما فاز افسردگی برمیداری؟زندگیتو بکن پس ...

بازی نکردم گفتم به دردی نمی خورم گفت اره بلاکم کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازی نکردم گفتم به دردی نمی خورم گفت اره بلاکم کرد

گفتی به درد نمیخورم؟چرا وقتی درد نداری به خودت سوزن میزنی و ناله میکنی؟عوض اینکارا شاد باش و بگو بخند باش که پسر مردم رو‌مچل خودت نکنی که مجبور بشه بلاکت کنه

منم باهمچین کسی دوست بودم زودتر ازاینا بلاکش میکردم

مثل یه خانوم رفتار کن نه یه بچه ی دوساله عزیزم.ببخش تند باهات حرف زدم یکم به خودت بیا و خودتو جمع ‌‌جور کن