2777
2789

سونو کالر داپلر فقط خونرسانیو چک میکنه اون سونویی که چهره رو نشون میده سه بعدی هست فرق داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندهفته ای؟

برامن گفتن وزن جنین سه روز تاخیر رشد دارد میترسم چیه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یعنی نمیشه تو سونو ۳ بعدی اونو چک کنن؟

نه هیچ ربطی نداره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم باید بری سونو داپلر عروق منم خونرسانی جفتم ضعیفه اصطلاح پزشکیش میشه مقاومت شریان رحمی باید اسپرین بخوری نمک به حداقل برسونی در حد بی نمک تنها راهش همینه

من ۲۶ هفتمنمیدونم عزیزدلم

انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری فدات

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم همین بود چند روز پیش نگران نباش چیزی نیست

توکل بخدا امیدوارم

عزیزم باید بری سونو داپلر عروق منم خونرسانی جفتم ضعیفه اصطلاح پزشکیش میشه مقاومت شریان رحمی باید اسپ ...

اره منم مقاومت عروق رحمی پایین بود آسپرین میخوردم

چون حساسم ب باقلا و این دارو مضره با باقله ایا گفت نخور

تو سونو انومالیم خداروشکر عالی بود همه چی دیگه حتی خونرسانی

یعنی برا ۳ بعدی هزینه جداس 🥲