2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به پهلو چپ بیشتر بخواب چیزای مقوی بخور مخصوصا پروتیین چند هفته ای؟

دقیقا دکترمم همینارو گفت انجام میدم نمکم اصن نمیخورم

امروز ۲۰هفته و ۱ روز

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سه روز دیگه چیه آخه ترسوندنت لعنتی ها.سه روز اصلا مهم نیست که وا

من ک کلا اولین بارداریم و این چیزارو متوجه نمیشم ولی واقعا خیلی نگرانم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره منم مقاومت عروق رحمی پایین بود آسپرین میخوردمچون حساسم ب باقلا و این دارو مضره با باقله ایا گفت ...

ببین مقاومت شریان رحمی رو باید مدام چک کنی تو سونوهات هزینهشم  من ۱۰۲۰۰۰۰ جدای سونو وزنگیری میدم چون مخصوصا ۳ماهه اخر خطرناکتره 

جایگزینش بهت انوکساپارین میدن

اگر عدد مقاومتت تو ان تی پایین بوده فقط چک میکنن اگر مثل من بالا بود دارو میدن

من اخر ۲۱هفته م نگران نباش تا یه هفته تاخیر رشدم اشکال نداره

ممنون گلم انشائ الله بحق این شب عزیز همگی نی نیامونو سالم بغل بگیریم.

نه گلم جای نگرانی نیست آخه سه روز چیزی نیست اون هم وزنش نه چیز دیگه

ممنون گلم.

تو حاملگی استرس ممنوع یادت باشه

اخ گفتی من از روز اول پر استرس بودم بعدانتقال ک مثبت بشه بعدش قلبش بعدش صدای قلبش بعداون گفتن غربالگری دوم مشکل داره رفتم سونوانونالی گفتن سالم اما وزن بچه۱۹۰۰گرم تامرز سکته و مرگ رفتم بردم بیرون سونوانجام دادم گفتن خطای تایپی بوده بچه ۱۹۰گرم الانم اینجوری کلا داستان دارم