2777
2789
عنوان

آخه چرا علائم بارداری و پریود باید شبیه هم باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 48 پست
دمنوش زنجبیل و دارچین،خیلی خوبه برای تنبلی تخمدان و مرتب کردن قاعدگی،هر روز یه استکان بخور،سیاه دونه ...

چشم😍😍

خیلییی ممنون از لطف و مهربونیت عزیزم

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
عزیزم برو متخصص کلی دارو میده اما بعد خوب میشی من که تازه یهو ۳قلو شد😵‍💫🤣

ای جان😂😍😍😍خدا حفظشون کنه

تنبلی داشتین؟

میشه بدونم چه داروهایی دادن؟

به من فقط اووبوست و به شوهرم فرتیل اید داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم میگم بچه میخوام ولی فکرش میکنم میبینم بخدا بچه همش مسولیتع و استرسه ،هر وقت شد شد نشد هم ب ...

وای انقدر اینارو به خودم میگم بلکه بتونم رها کنم. چندوقت پیش اصلا دو دل شده بودم که حالا چه کاریه بچه با اینهمه مسئولیت😐

ولی باز به هم میریزم و فکر و خیال میکنم

باید رو خودم کار کنم

پیامت خیلی انرژی مثبت بهم داد عزیزم😍😍😍ممنون

جدی؟🥺یعنی جواب میده؟😢دکتر طب سنتی خوب از کجا باید پیدا کنم؟اصفهانم

عزمزمه منم تنبلی دارم و با طب سنتی دارم حلش میکنم

آخه ۸ سال پیشم همین مشکلو داشتم با دارو طب سنتی خوب شدم دوباره خودم بی احتیاطی کردم اومد سر وقتم

عزمزمه منم تنبلی دارم و با طب سنتی دارم حلش میکنمآخه ۸ سال پیشم همین مشکلو داشتم با دارو طب سنتی خوب ...

طب سنتی چی میده واسه تنبلی؟

میشه یکم توضیح بدی کاراش چجوریه یه ذهنیتی داشته باشم؟

طب سنتی چی میده واسه تنبلی؟میشه یکم توضیح بدی کاراش چجوریه یه ذهنیتی داشته باشم؟

هر هفته حنا باید به سرت بزاری چونکه طبع بدنتو گرم میکنه

هرشب شکمتو با روغن سیاهدانه چرب کن

حنا و پودرموبر زرنیخ دار را باهم مخلوط کن هرروز ۲۰ دقیقه بزار رو شکم و تخمدانت چون حنا داره پوستتو نمیبره و رنگم نمیده 

منم اصفهانم اگر بخوای آدرس میدم برو اون عطاری بخر یه دارو اسمش جرجیر یا باه زنان و یه دارو اسمش ابهل اونو بخر و طبق دستور روش مصرف کن این داروها خیلی مهمه

اگر کم خونی نداری ماهی یکبار حجامت ساق پا بزن چونکه کانال تخمدان را باز میکنه و خودم تا پریود نمی‌شدم با حجامت دو روز بعدش میشدم

سیاهدونه را آسیاب کن و فورا باعسل مخلوط کن بهش میگن دوسین و هرروز صبح بخور ناشتا یه قاشق این ترکیب را میتونی زیاد تر مخلوط کنی و تا ۶ ماه نگهداری

من یه کیستد۶ سانت داشتم در عرض دوماه رفت با این کارا و قبلت هم پلی کیستیکم خوب شده بود با این روش اما خودم قرص چاقی خوردم که هورمون مردونه داشت و دوباره ب این درد دچار شدم

طب سنتی چی میده واسه تنبلی؟میشه یکم توضیح بدی کاراش چجوریه یه ذهنیتی داشته باشم؟

قرص یا قطره ویتاگنوس بخر و روزی ۳ باز استفاده کن

اگر تپلی وزن کم کن من با اینک ۵۳ کیلو بودم دکتر گفت برسون به ۴۸ کیلو اگر میخوای باردار بشی

درضمن این روش ۳ الی ۶ ماه زمان میبره اما عوضش خودم چون یکبار تجربه کردم الان توصیه میکنم اینم بگم که من روش شیمیایی هم امتحان کردم بعد ۳ سال ک قرص خوردم تا قطع میکردم دوباره پریود نمیشدم

هر هفته حنا باید به سرت بزاری چونکه طبع بدنتو گرم میکنههرشب شکمتو با روغن سیاهدانه چرب کنحنا و پودرم ...

ممنووون😍چقدر وقت گذاشتی و نوشتی خدا خیرت بدهههه

چه خوب که اصفهانی😍میشه اسم دکتر بگی بهم؟

قرص یا قطره ویتاگنوس بخر و روزی ۳ باز استفاده کناگر تپلی وزن کم کن من با اینک ۵۳ کیلو بودم دکتر گفت ...

چه جالببب

من قدم ۱۶۸ و وزنم ۷۸عه

تازه رفتم دکتر رژیم گرفتم

ممنووون😍چقدر وقت گذاشتی و نوشتی خدا خیرت بدههههچه خوب که اصفهانی😍میشه اسم دکتر بگی بهم؟

میگم ک من ۸ سال پیش رفتم پیشش و الان دیگ پیداش نکردم با همون نسخه قبلی پیش رفتم 

میگم ک من ۸ سال پیش رفتم پیشش و الان دیگ پیداش نکردم با همون نسخه قبلی پیش رفتم

آها فک کردم هنوزم هست دکتره😢

ممنون گلم خیلی خیلی لطف کردی

الهی خیلی زود نتیجه بگیری

من قدم ۱۶۰ دکتر زنان بهم گفت باید وزن کم کنیتوهم فکر میکنم باید کم کنی

اره دیگه بااین اوصاف من حتمااا باید کم کنم