2777
2789
عنوان

دوست حسود

83 بازدید | 3 پست

سلام با دوست و همکار حسود و نتونم بین چه باید کرد همش چشمشون تو زندگیمه ببینید اصلا یک سوالاتی ادم دلش نمیخواد جواب بده هی پیام میده ادم محبوره بپیچونه بعد ناراحت میشه چرا پیچوندی کلا تو محیط کار هم حسود و فضولن میخوان سر از کار در بیارن و مدامدفصولی و سوال بپرسن منم خوشم نمیاد جواب بدم  چکار کنم باور کنید تا الان فکر می کردم دوست صمیمی دارم تازه الان فهمیدم چقدر حسود و فضوله و اصلا جواب پیامش ندادم چرا این قدرتو زندگی بقیه حسادت و فضولی می کنن کار و زندگی ندارن می شینن حسرت وبقیه و من رو میخورن چکار کنم از چشم زخم و حسادت و جواب سوالات فصولیشون چی بگم اگر راست بگم حسادت و حیرت اگر دروݝ بگم بعدا ناراحت چرا دروغ چی باید جواب داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا چه سوالایی می پرسن؟

میدونید مشکل اینه از موفقیت ادم ناراحت میشه و چشم دیدن نداره تازه اگر بفهمه هم تبریک نمیگه و کنایه و متلک میگه فضولی می کنن در مورد خانواده و کجا کار می کنی و چکار می کنی چرا ازدواج نمی کنی و اصلا اینا شخصین به بقیه چه مربوطه راستش بگم حسرت میخورن و خوش به حالت و دروغ بگم بعدش میفهمه و میگه چرا پیچوندی اصلا حالم از عالم و ادم بهم خورده فهمیدم دوروبرم هر چی هست گرگه در قالب گوسفند هر چی دوست و همکار دارم حسود و فضول و نتونم بینن هر وقت بهشون گفتم فلان موفقت داشتن همان روز حالم بد شده و... چکار کنم