2777
2789
عنوان

مهاجرین افغانستانی و نحوه برخورد با اونها

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 150 پست

دولت تابحال چیکار کرده که حالا بخواد افغانی هارو بیرون کنه

ولمون کن تروخدا

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نون و آب کارگر ایرانی رو گرفتن ، هر روز خبر تجاوز جنسی اونها به گوش میرسه

اولا نون و اب کارگر ایرانی رو اگر گرفتن به خاطر اینه با یک چهارم قیمت پنج برابر کار میکنن ثانیا مگه میشه با یک نفر یه کشور رو قضاوت کرد الان همه ایرانیا امام و پیغمبرن؟

من در دانشگاه تهران دانشجو های افغانستانی دیدم واقعا انسان های شریفی بودن

دوره  ما  دانشگاه  تهران  آلمانی  و کره ای  و ... بوده  

جالبه  الان  افغانی   عراقی  وو ..می‌بینیم  

بعد اکثر ایرانیا میخوان مهاجرت کنن امریکایی ها هم فردا با مهاجرین مثل سگ رفتار میکنن

مهاجرین ایرانی که ب امریکا میرن اکثرا تحصیلات خیلی خیلی بالایی دارن و سرمایه دار و باکلاسن نه مث اینا ک تو صندوق عقب پراید اومدن ایران

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

همون فرهیخته هاشونم لطفا برگردن کشورشون ممنون میشیم فرهنگ و اصالت اریایی تو خطره بفهمید اینو

دوست اصیل اریایی همین افغانستان اگر نبود هیچی از‌ زبان فارسی باقی نمیموند بابا اینا تا صد و پنجاه سال پیش جز ایران بودن این همه عداوت برای چیه

همسایه همین همسایه بهتون آب نمیده چرا برای مردم بیچاره سیستان تاپیک نمیزنید که هنوز شناسنامه ندارن نمیتونن برن مدرسه اما همین افغانی ها کلا مدرسه جدا در اختیارشون هست اگه خیلی انسانیت حالیتون میشه

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
من در دانشگاه تهران دانشجو های افغانستانی دیدم واقعا انسان های شریفی بودن

داداش ما نگفتیم شریف نیستن که ، ولی برن کشورشون ، 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

دولت تابحال چیکار کرده که حالا بخواد افغانی هارو بیرون کنهولمون کن تروخدا

تو همین اربعین خبرش اومد که اونایی که میخواستن برن اربعین رو از همونجا دیپورت کردن یکم اخبار رو رصد کنید

اولا نون و اب کارگر ایرانی رو اگر گرفتن به خاطر اینه با یک چهارم قیمت پنج برابر کار میکنن ثانیا مگه ...

از چی  دفاع  میکنید ؟ 

غیر رسمی  ۱۴  ۱۵ میلیونی  افغانی  تو  ایران  هستند 

و هر  روز  داره  بیشتر  میشن  از آب  و  امکانات  ما  استفاده  می‌کنند    و  

حالا  حق  آبه  مردم  مظلوم‌  بلوچستان  رو نمیدن ...

و  بیشتر  اونها  از  ایرانی ها متنفرن 

مهاجرین ایرانی که ب امریکا میرن اکثرا تحصیلات خیلی خیلی بالایی دارن و سرمایه دار و باکلاسن نه مث این ...

اینا قانونیشونم همینطورین که تو گفتی و تو دانشگاه پذشکی هم هست پس شعورم خوب چیزیه اونجوری که رفتار میکنین پس میگیرین