2777
2789

دوستان با توجه به بحث هایی که پیش اومد و تاپیک هایی که می‌بینم لازم شد یه سری نکات رو‌ خدمتتون عرض کنم.

در مورد مهاجرین افغانستانی دو مورد رو باید بدونیم یک اینکه اینها به دو گروه تقسیم میشن قانونی و غیرقانونی کسایی که قانونی اومدن و عمدتا افراد شریف و تحصیلکرده ای هستن و چند باری که من باهاشون ملاقات داشتم واقعا انسان های فرهیخته و خوبی بودن و اما گروه دوم که غیرقانونی هستن رو خود دولت با طرحی که از دولت پیشین تصویب شده بود دارن میگیرن و به کشور خودشون دیپورت میکنن ولی حق بدید که این یه پروسه سخت و وقت گیره و اما مورد دوم بحث امنیت ملیه دوستان امروز ما در جنگ هستیم اگر در خیابان های ما تانک نیست و هم وطن های ما امروز وسط خیابون کشته نمیشن به این خاطره که متحدین ما در کشور هایی مثل لبنان دارن جور این مسئله رو میکشن دشمن روی پتانسیل مهاجرین افغانستانی حساب ویژه ای باز کرده در این ایام از هر گونه توهین تهیج شعار نسبت به هر تبعه افغانستانی جلوگیری کنید خیلی از مهاجرین انسان های خوبی هستن ولی من امروز کسایی رو میبینم که به محض اینکه یه افغانستانی در خیابون میبینن شروع میکنن کتک زدنش یا توهین میکنن دوستان دولت کار خودش رو بلده استدعا دارم شما با اقدامات و توهین های ناسنجیده کینه و عداوت ایجاد نکنید اگر خدایی نکرده درگیریی شکل بگیره و مردم در اون فضا کار های هیجانی انجام بدن این کشور خود ماست که نا امن میشه لطفاً کاری نکنید که همگی هزینه بیخودش رو پرداخت کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متحدین ما یه مشت کشور درب و داغون باید باشن؟؟ با ابر قدرت های جهان دشمنی میکنن بعد می‌چسبن به افغانستان و پاکستان 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

افغان بی شناسنامه کی ادم شد

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇