دوستان با توجه به بحث هایی که پیش اومد و تاپیک هایی که میبینم لازم شد یه سری نکات رو خدمتتون عرض کنم.
در مورد مهاجرین افغانستانی دو مورد رو باید بدونیم یک اینکه اینها به دو گروه تقسیم میشن قانونی و غیرقانونی کسایی که قانونی اومدن و عمدتا افراد شریف و تحصیلکرده ای هستن و چند باری که من باهاشون ملاقات داشتم واقعا انسان های فرهیخته و خوبی بودن و اما گروه دوم که غیرقانونی هستن رو خود دولت با طرحی که از دولت پیشین تصویب شده بود دارن میگیرن و به کشور خودشون دیپورت میکنن ولی حق بدید که این یه پروسه سخت و وقت گیره و اما مورد دوم بحث امنیت ملیه دوستان امروز ما در جنگ هستیم اگر در خیابان های ما تانک نیست و هم وطن های ما امروز وسط خیابون کشته نمیشن به این خاطره که متحدین ما در کشور هایی مثل لبنان دارن جور این مسئله رو میکشن دشمن روی پتانسیل مهاجرین افغانستانی حساب ویژه ای باز کرده در این ایام از هر گونه توهین تهیج شعار نسبت به هر تبعه افغانستانی جلوگیری کنید خیلی از مهاجرین انسان های خوبی هستن ولی من امروز کسایی رو میبینم که به محض اینکه یه افغانستانی در خیابون میبینن شروع میکنن کتک زدنش یا توهین میکنن دوستان دولت کار خودش رو بلده استدعا دارم شما با اقدامات و توهین های ناسنجیده کینه و عداوت ایجاد نکنید اگر خدایی نکرده درگیریی شکل بگیره و مردم در اون فضا کار های هیجانی انجام بدن این کشور خود ماست که نا امن میشه لطفاً کاری نکنید که همگی هزینه بیخودش رو پرداخت کنیم.