هلیناکیوتچه مدیر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 عنوان متخصص توی حرف زدن | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 49 پست دوستان با یکی دارم صحبت میکنم یه حرفی زده نمیدونم چی جواب بدم میشه لطفا یکی کمکمکنه هرکی 1403/06/03 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 یعنی اگه سین زدم و جواب ندادم و پیگیر شد داستان کلا فرق میکنه شایدتازه اونم بستگی به این داره ک بعدش چی میگهچون بعضیا واقعا از روی اهمیت میان پیگیر میشنبعضیا هم فقط حرصی میشن و یجورایی فشاری میشن واسه همین میان که یکم خالی کنن خودشونو تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 شایدتازه اونم بستگی به این داره ک بعدش چی میگهچون بعضیا واقعا از روی اهمیت میان پیگیر میشنبعضیا هم ف ... وای چقدر پیچیدسس هرکی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 میشه به شما پیام بدم اگه این اتفاق افتاد بگید چیکار کنمیا اگه اینجوری شد همیتجا بنویسم براتون ؟ حتما تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 کجای کار میلنگه فقطتو اینکه صمیمی حرف میزد الان نیست ؟یکی هز دوستاممیگه ازش بپرس حالت خوبه احساس می ... اول بهم بگو چند وقته میشناسیش؟ تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 وای چقدر پیچیدسس باید خیلی باهوش باشی تا فرق بین این دوتا رو بفهمیکلا حواست رو جمع کن تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 اول بهم بگو چند وقته میشناسیش؟ فامیل هست از بچگی باهم اوکی بودیم خیلی صمیمی بعد یهو خانوادم منو از اون دور کردن دلم تنگ شد برای خاطراتمون رفتم بهش پیام دادم یکیشو گفتم گفت من یادم نمیاد و ....خیلیییی مهربون بود الان ولی واقعا یه جوری شده هرکی
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 باید خیلی باهوش باشی تا فرق بین این دوتا رو بفهمیکلا حواست رو جمع کن من احمق کلا یه دونه دوست بیشتر ندارم اصلا حرف زدن با ادمارو بلد نیستم الان فلجم نمیدونم چیکار کنمازش خداحافظی کنممحل ندم بهش اخه خودم بهش پیام دادم هرکی
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 اول بهم بگو چند وقته میشناسیش؟ بعد واقعا خب باهم صمیمی بودیم رقتاری که الان داره خیلی یه جوریه مثلا رسمی باهام حرف نمیزد الان اسممو میگه تهش جان میزاره این خوبه ؟ یا بده ؟ واقعا نگران حالش شدم اصن هرکی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 فامیل هست از بچگی باهم اوکی بودیم خیلی صمیمی بعد یهو خانوادم منو از اون دور کردن دلم تنگ شد برای خاط ... اول اینکه ادما عوض میشننباید توقع داشته باشی همون ادمه دوران بچگیت باشهتوی یک روز ادم هزاران تغییر درش ایجاد میشهپس به این فکر نکن که این ادم همون ادم گذشتس تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 اول اینکه ادما عوض میشننباید توقع داشته باشی همون ادمه دوران بچگیت باشهتوی یک روز ادم هزاران تغییر د ... راست میگین اینو در نظر نگرفته بودم الان خودم شکه شدممن میخواستم باهاش رو راست حرف بزنم فقط در حد دوست الان واقعا نگران حالش شدم ولی ازش بپرسم منظور بدی دارم انگار هرکی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 من احمق کلا یه دونه دوست بیشتر ندارم اصلا حرف زدن با ادمارو بلد نیستم الان فلجم نمیدونم چیکار کنمازش ... یه دختر هیچ وقت نباید شروع کننده ی یه صحبت یا پیام باشههیچ وقت(به هزاران دلیل)الان اشتباهه تو اینجاس ک پا شدی رفتی بش پیام دادیاون اگه براش مهم بودی پیگیرت میشدمن زیادی رکم تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 بعد واقعا خب باهم صمیمی بودیم رقتاری که الان داره خیلی یه جوریه مثلا رسمی باهام حرف نمیزد الان اسممو ... باید یکم زمان بگذره تا متوجه بشی چرا اینجوری شده تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 یه دختر هیچ وقت نباید شروع کننده ی یه صحبت یا پیام باشههیچ وقت(به هزاران دلیل)الان اشتباهه تو اینجاس ... با چند نفر صحبت کردم گفتن خب توکه قصدت رابطه نیست دوستیه اخه واقعا فقط میخواسنم عین قبلا باهاش صحبت کنم همیشه همین بود یعنی در حد داداش دومم ویییی خیلیی گند زدم یعنی ؟؟ هرکی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 راست میگین اینو در نظر نگرفته بودم الان خودم شکه شدممن میخواستم باهاش رو راست حرف بزنم فقط در حد دوس ... چیزیش نیستدلیل نمیشه هر کسی رفتارش عجیب بود پس حتما حالش خوب نبوده تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...