هلیناکیوتچه مدیر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 عنوان متخصص توی حرف زدن | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 49 پست دوستان با یکی دارم صحبت میکنم یه حرفی زده نمیدونم چی جواب بدم میشه لطفا یکی کمکمکنه هرکی 1403/06/03 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 بگو درد ازگذشته میمونه وبه سختی از ذهن پاک میشع وقتی سرد جوابمو میده اینو بگم یا یه راست خداحافظی کنم حرفشو بی جواب بزارم ؟ هرکی
لورا9 عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 735 ادمی که اینجوری جواب میده یعنی این که عامو ولم کن البته ایشون راست میگه ولش کن وقتی بهت اهمیت نمیدهالبته قضاوتم زود هنگامه ممکنه واقعا اهمیت بده ولی بازم فکر کن
اسمون۷۷ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3571 وایییی چه عالیییی فقط یه سوالی این طرف بار اولمه دارم باهاش حرف میزنم خیلیم پیگیر حرفم نیست اینو بگم ... بگو بعدش خداحافظی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 خب منم ته حرفم نوشتم ببخشید مزاحمت شدم که خداحافظی کنع تموم شه برهولی خداحافظی نکرده الان این پیامشو ... ینی چیزی نگفته فقط سین زده؟ تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 بگو همون گذشته آدماس که حال آدم رو تعیین میکنه. فکر کردن یا نکردن به گذشته دست ما نیست. سرد جوابمو میده اینو بگمبهش یا نه همینجوری خداحافظی بکنم هرکی
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 12032 سرد جوابمو میده اینو بگمبهش یا نه همینجوری خداحافظی بکنم اینو بگوبعدش خدافظی که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱 https://daigo.ir/secret/71775231257.
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 ینی چیزی نگفته فقط سین زده؟ ببین دوبار باهاش چت گردم سری اولل خیلییی صمیمیی جوابمو میداد الان یه جان میزاره ته اسمم و فقط دو کلمه جوابمو میدهسین میزنه کاملم جواف میده ولی هیچی از خودم نمیپرسه منممیخواستم چتمو تموم کنم باهاش که این پیامو داده هرکی
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 البته ایشون راست میگه ولش کن وقتی بهت اهمیت نمیدهالبته قضاوتم زود هنگامه ممکنه واقعا اهمیت بده ولی ب ... چجوری باید بفهمم دیوونه شدم از دستش سری اول چت کردیم خیلییییی اوکی بود خیلیی صمیمیالانم مودبانه جوابمو میده ولی کوتاه و خلاصه حرف میزنه هیچیم ازم نمیپرسه چیکارش کنم ؟ هرکی
u3abbati1386 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 426 ببین دوبار باهاش چت گردم سری اولل خیلییی صمیمیی جوابمو میداد الان یه جان میزاره ته اسمم و فقط دو کلم ... یجای کار میلنگهدیگه چیزی بهش نگواگرم چیزی گف فقط سین بزن و جواب نده تا واکنشش رو ببینیاگه بعدش چیزی نگف کلا بزارش کناراگه اومد پرسید چرا سین میزنی ولی جواب نمیدی اونوقت باید یه فکره دیگه کرد تویِ فصلِ پروازِ پلیکانهآ...
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 یجای کار میلنگهدیگه چیزی بهش نگواگرم چیزی گف فقط سین بزن و جواب نده تا واکنشش رو ببینیاگه بعدش چیزی ... یعنی اگه سین زدم و جواب ندادم و پیگیر شد داستان کلا فرق میکنه هرکی
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 یجای کار میلنگهدیگه چیزی بهش نگواگرم چیزی گف فقط سین بزن و جواب نده تا واکنشش رو ببینیاگه بعدش چیزی ... میشه به شما پیام بدم اگه این اتفاق افتاد بگید چیکار کنمیا اگه اینجوری شد همیتجا بنویسم براتون ؟ هرکی
هلیناکیوتچه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 4943 یجای کار میلنگهدیگه چیزی بهش نگواگرم چیزی گف فقط سین بزن و جواب نده تا واکنشش رو ببینیاگه بعدش چیزی ... کجای کار میلنگه فقطتو اینکه صمیمی حرف میزد الان نیست ؟یکی هز دوستاممیگه ازش بپرس حالت خوبه احساس میکنم ناراحتیولی زیادی نیست ؟؟ هرکی