2777
2789
عنوان

قرعه کشی خانگی صد میلیونی

931 بازدید | 18 پست

بچه ها من قرعه کشی شرکت کردم مبلغش هم ۱۰۰ میلیون بود 

ماهی ۱۰ میلیون باید پول بدیم تا ده ما 

ماه اول خود کسی که قرعه کشی اجرا میکنه  برمیداره بقیشو بین اعضا قرعه کشی میشه الان اسم من آخرین نفر در اومده یعنی پول خودمو سال بعد بهم میدن 

به نظرتون چکار کنم 

اینجوری که خیلی ضرر میکنم 

هر چی هم بهش میگم لااقل برای نفر آخر یه آپشن بزارید مثلا قرعه کشی بعدی نفر اول اون باشه قبول نمیکنه 

قسط اول دادیم بعد قرعه کشی کرد 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هریار شرکت کروم صرر کروم در عوز بجاش اونی که مسیول قرعه کشیه با همین قرعه کشیا پول پارو میکنه در عرز  چند سال ازینرو ب اون رو شد

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
ببین من هریار شرکت کروم صرر کروم در عوز بجاش اونی که مسیول قرعه کشیه با همین قرعه کشیا پول پارو میکن ...

چجوری پول پارو میکنه اون بنده خدام دارا قسط میده فقط نفر اول بر میداره

ده ماه هست کلا دیکه ضرر نمیکنی.ما صدتومنی داشتیم ده ماهه اهرین نفر اسم من دراومد بهمن ماه بود به درد ...

عزیزم داریم ریال نگه میداریماااا 

از آبان ماه همه چی میترکه 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم