2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای چهل سال ب بالا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست

من یکی از دوستام دارو ندارش یه زنجیر وپلاک بود چن سال قبل فروختن زن وشوهر دست فروشی کردن چن سال خیلی سختی کشیدن اما الان صاحب مغازه وخونه دوبلکس ،چن جا زمین ،شوهرش قدر دانشه واسه خانومش هیچی کم نمیذاره جبران کرده براش،تو اول ببین طرف حسابت چجوریه،قدرتو میدونه ازنطر اقتصادی کَلَش کار میکنه یا نه،واینکه اون کار جای پیشرفت داره بانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش چیهخودت چی فکر می کنیممکنه نگیره؟

اره ۵٠ درصد احتمال داره پیشرفت کنه    انگار باید هولش بدی یه کاری رو اوکی کنه   من با پول دادنم انگار میخوام هولش بدم ب جلو    دیگه نمیدونم کارم درسته یا ن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
نچ.

چرا؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اگه خوش حساب هست بله اگه خودش خریده چه اشکالی داره

اره  خودش خریده