عجله نکن کامل بخون
اگه میخوای خورشتت لعاب دار باشه پیازو رنده کن
اگه میخوای ماکارونیت بهم نچسبه و خوش رنگ شه موقع جوشیدن زردچوبه و کمی روغن بزن
اگه میخوای ظروف مسی یا برنزی ت برق بزنه با رب پاک کن بعد بشور
پشت قابلمه هاتو با خمیر دندان بساب برق بزنه
اگه میخوای در عرض پنج ثانیه دندونات سفید شن با زردچوبه مسواک بزن
مرحله آخر تو خورشتات یخ بنداز تا روغن جمع کنه. به جای پودر واسه قیمه از چوب دارچین استفاده کنین.
به برست قبل شونه ادکلن بزن موهات خوشبو شن. تو کیسه جارو پنبه آغشته گلاب بزار موقع جارو کشیدن خونه خوشبو شه
بزنجو شستی آبشو بریز تو گلدون تفاله چایی هم واسه رشد گل خوبه.
واسه راحت تمیز شدن و تازه موندن گاز فویل بکش بعد شعله ..... رو بزار
ته برنجت سوخت بو میاد پیاز و قاچ بزن بزار تو قابلمه بعد 5 دقیقه بردار بوی سوختگی برطرف میشه
پوست هویجو نکنی رنده کنی فریز کنی سیاه میشه
موقع رنده کردن پیاز ته شو نزنی پوسته پوسته نمیشه
برای پوچ نشدن سیر یا پوست بکن بزار فریز یا بزار یه ربع جلو آفتاب بعد بردار
اگه میخوای برنجت حشره نزنه میخک یا نمک یا هم سیر بنداز تو کیسه
سیکنتو با خمیر دندان برق بزن.
اگه میخوای آلو خشکه درست میکنی زود خراب نشه کمی هم نمک بزن
شما هم بگین مرسییی