2777
2789
عنوان

سوال خانم هایی متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی نیس بنظرم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بیشتر کار میکنم و ورزش، و تنهایی خودم. و بچه مو بیرون میبرم. بیشتر نگران خیانت هستم

سابقه داره شوهرت؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چند ساله رابطه ندارهکجاش طبیعیه؟!

طبیعیه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
یعنی بعد چند سال زندگی دیگه رابطه نداری😳😳😳تازه پخته تر و گرمتر میشی

بعضیاکلاتعطیل میشن وبعدباشدت شروع میکنند😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بیشتر کار میکنم و ورزش، و تنهایی خودم. و بچه مو بیرون میبرم. بیشتر نگران خیانت هستم

ببین نه شرعی و نه علمی طبیعی نیست و یه جای کار میلنگه 

احتمالأ مشکلی داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سابقه چی خیانت ؟

ارع

اوائل خوب بود

بله متوجه شدم

البته ریشه یابی بایدبشه وای اینطورنیست توی جامعه چنین مواردی نباشه

زیاده فقط کسی جارنمیزنه

وقتی حرفش پیش میادطرف اعتراف میکنه

دلایل زیاده

خواستی جزئیات بگوتادلیلش وراه حل رفع این اتفاق روبگم

ببین نه شرعی و نه علمی طبیعی نیست و یه جای کار میلنگه احتمالأ مشکلی داره

خودم که پایه ام از اول بودم .اما اون  نه .دیابت و اعتیاد چی ؟بیکاری؟تاثیر داره ؟

طبیعی نیس اصلا و ابدامن اگه متاهل بشم هفته ای ۶ باررمیخام حداقل

خوبه گفتی مجردی😁😂🤣🤣

وگرنه اسی الان سکته میکردبنده خدا