2777
2789
عنوان

سوال خانم هایی متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 93 پست
ربطی به اعتیادندارهعلت اعتیادوخیانت و....کمبودمحبت مردهستشمردهاعین یه پسربچه نیازبه محبت دارندولی اص ...

علت اعتیاد و خیانت و بیکاری و بی مسوولیتی وووو مردها کمبود محبته علت خیانت و اعتیاد و بی مسوولیتی وووو خانومها تربیت غلط و ذات بدو خراب بودنشونه نه؟  ی تنه همه ی نظریه ها و مباحث علمی و روان شناسی و انسانی و زیر سوال بردین. مرد و زنی که ذهنش هنوز خردسال مونده مربوط ب عقده های دوره ی کودکیشه که اونم مربوط ب تربیت و محیط نامناسبشه لطفا کمی از خاورمیانه بزرگتر فکر کنیم

علت اعتیاد و خیانت و بیکاری و بی مسوولیتی وووو مردها کمبود محبته علت خیانت و اعتیاد و بی مسوولیتی وو ...

قسمت دوم نظرخودت بوده🙄🙄🙄🙄

حرف میزاری دهن مردم بعدخودت تحلیلش میکنی؟!

کمی آروم باش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور ؟زیاد جالب نیست سرک میکشی .برای همکارم بود.

منظورت توی چندسال کم بوده نه اصلانبوده

ولش کن اصل درمان زندگیته

ببین دختربچه دبیرستانی اومده تایپیکت نظرمیده

نمیگه شایدباحرف نسنجیده اش زندگی یکی بپاشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
قسمت دوم نظرخودت بوده🙄🙄🙄🙄حرف میزاری دهن مردم بعدخودت تحلیلش میکنی؟!کمی آروم باش

من ذاتا آدم آرومی ام گلم اما گاهی نادونی و کوته فکری همجنسام دلم و ب درد میاره قسمت دوم هم نتیجه گیری مقاله های به ک تو دانشگاه تحلیل کردیم نمی‌دونم تحصیلاتتون در چ سطحیه اما مطالعه مخصوصا مقاله های معتبر روانشناسی دنیارو بهتون پیشنهاد میکنم لحظه هاتون مملو از آگاهی و ارامش