2777
2789

چه بامزه ان

منم دوس دارم با قرص دو قلو بیارم راحت شم 

یكبار حامله شم

دوقلو شكم ادم خیلی بزرگ تر اظز یك قله؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
زنده باشن ایشالله خدارو شکر مادره یه شکم راحت شد😁😁 خدابراش نگهش داره

😂😂😂👍🏻

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دو تاى راستى پسرن  دوتاى چپى دخترن  اخه خيلى ملوس خوابيدن

😍😍😁

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

الهی .... خدا نگهدارشون باشه و به پدر و مادرشون توانایی بده

موندم کجای شکم مامانه جا شده بودن

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
الهی .... خدا نگهدارشون باشه و به پدر و مادرشون توانایی بده موندم کجای شکم مامانه جا شده ...

این که خوبه ۸قلو شنیدم 😨

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
وای چه نازن ماشالاه خدا حفظشون کنه کاش یه روز بشه سه قلوهای منم سالم به دنیا بیان    

ای جانم 😍😍😍انشالله به سلامتی بدنیا میان عزیزم ❤

کاش مال من بودن دیگه جدانمیشدم از همسرم اسماشونو میذاشتم گلاره و گلایل البرز و آراز

بخاطر بچه میخواین جدا شین خب این همه راه هس عزیزم چرا جدایی تازه پرورشگاه هم هست رحم اجاره ای هم هس پسرخاله شوهرم زنش نازا بود بعد بیست و خورده سال به همین روش بچه دار شدن الان دخترش ۲ سال و نیمشه

دخته جنوبوم 😆😄
بخاطر بچه میخواین جدا شین خب این همه راه هس عزیزم چرا جدایی تازه پرورشگاه هم هست رحم اجاره ای هم هس ...

نبابا مشکل داریم 

ولی انقد من برای قطع وابستگی دارم زجر میکشم انطور میگم وگرنه به صلاح هردومونه 

الان یه جعبه دسمال کاغذی گریه کردم 

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن