2777
2789
عنوان

کی دماغ گنده مد میشه 🤕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست

حسم میگه به محض این که عمل کنی باز دماغ گنده مد میشه😅😅

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایش جدا از شوخی من این عملی های که همه شکل هم شدن واصلا خوشم نمیاد

خوب اگه پول داشته باشی طبیعی عمل کنی خوبه بعدم من از ژل وپروتز چاینا خوشم نمیاد

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

آخ که گفتی من توام یا تو منی😁

من دماغم از نیم رخ خیلی خوشگله ولی نگم از تمام رخش 🤣🤣

گوشتی هست هرکی میبینه میگه عمل هم کنی برمیگرده 

فعلا با جمله معروف ما نچرالیم خودمو آروم میکنم

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خوب اگه پول داشته باشی طبیعی عمل کنی خوبه بعدم من از ژل وپروتز چاینا خوشم نمیاد

بازم نمکی که اول داشتن ودیگه ندارن

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بیخیال خانوم😂اتفاقا کم کم چهره های بی عمل و نچرال داره ترند میشه

امیدوارم همین جور بشه

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
بازم نمکی که اول داشتن ودیگه ندارن

اره واقعا اینو قبول دارم دیگه انگار خودشون نیستن 

انشالا شما هم شوهرت اجازه بده اگه دوست داری عمل کنی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

آخ که گفتی من توام یا تو منی😁من دماغم از نیم رخ خیلی خوشگله ولی نگم از تمام رخش 🤣🤣گوشتی هست هرکی ...

من نیم زخم خیلی داغونه تمام رخم خوبه 

باز من از یه بنده خدایی که طب سنتی خونده بودچند سال پیش شنیدم  می‌گفت کسی که دماغ گنده داره باهوشتره 

به اطرافیانم اینو میگم 😂😂

دوستانم میگن دماغتو عمل کن من با اعتماد به نفس کامل میگم من که مشکل ندارم این مشکل شماست خودتون مشکلاتتان رو حل کنید😂🤣🤣

خودمم از ته دل راضی نیستم بقیه رو میبینم هوایی میشم

اره دیگه مد شده حالا توی کره هیچ کس پیدا نمیشه عملی نباشه حتی یه نفر

اونا حتمن پلکاشون رو عمل  میکنن