2777
2789
عنوان

اسم برای سه قلو هام😊💜

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 130 پست
خوش باشید گفتم که بعضی ها به خاطر دو دقیقه خوش بودن خیلی چیزها رو قبول و تحمل میکنن اما خوشی تو لحظه ...

تو فقط میتونی درباره خودت نظر بدی بقیه هر عقیده داشته باشند به خودشون مربوطه 

کاش همه شعور شمارا داشتم دنیا دیگه غمی نداشت نمیگه که یک آدم بارداره بعد ۳هفته تلاش که بیاد نی نی سا ...

اینجا اصلا نباید تو زندگی کسی تاثیر بزاره فقط با آرامش صبحت کنید و بگذرید اصل دنیای واقعی آدمه 

پرارامش و سلامتی باشی گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط میتونی درباره خودت نظر بدی بقیه هر عقیده داشته باشند به خودشون مربوطه

بله درسته در مورد خودم و کسانی که با من هم‌عقیده هستن 

کسانی که با من و عقیده من هم مخالفن هم  میتونن نظرشون رو بدن 

اما همیشه چیز درست درسته و چیز غلط غلط اینکه بپذیری درست رو انتخاب کنی یا غلط رو هم‌بستگی به خودت و افکارت داره 

دوستان و کاربران عزیز با حماسه ی دیگری از کاربرهای تازه عضو شده سایت مواجهیم متفرق شید سر کاریم

من خیلی تاپیکها رو دنبال نمی کنم ولی پست این خانم چند تا مشکل داره که احتمال دروغ بودنو زیاد می کنه،

مهمترینش اینه که سه قلو زایی معمولا در اثر مصرف دار اتفاق می افته برای درمان نازایی. ایشون گفتن ۲۲ سالشونه و احتمالش کمه پزشکی به بیمارش تو این سن این داروها رو بده. 

یک جای دیگه هم گفته می خواد برن بچه ها رو کانادا دنیا بیاره. 

من خیلی تاپیکها رو دنبال نمی کنم ولی پست این خانم چند تا مشکل داره که احتمال دروغ بودنو زیاد می کنه، ...

اولن اینکه خدا هرچی بخواد غیر ممکن نمیشه تازه چیز عجیبی نیست چون من کلا زندگیم اونطرفع

من خیلی تاپیکها رو دنبال نمی کنم ولی پست این خانم چند تا مشکل داره که احتمال دروغ بودنو زیاد می کنه، ...

من با هیچ کدوم از این موردها  مشکل نداشتم چون میگم‌امکان هر چیزی وجود داره اینکه از من اصرار و از این کاربر انکار برای دادن عکس باعث حساسیتم‌شد 

اینجا خیلی جو بدی هست به راه های مختلف دارن چیزهای غلطی رو رواج‌میدن هر روز به روش های جدید تر  چرا دوباره ازدواج تو سن کم زیاد شده چرا باورهای خرافی مثل جن و طلسم و دعا تو نسل جدید که مثلا تحصیل کرده هستن  و چشم و گوش بسته نیستن دوباره بیداد مبکنه تاثیر همین فضا ی مجازی نیست مگه 

والله حرفهای از اعتقادات خرافی از دهن این دهه هشتادی ها میشنوم ادم فکر میکنه از زمان هخامنشی ها اومدن 

نظر شما پس چیهتازه میخواستم بگم دیار و دیان

دیار هم خوب نیست. معنی قشنگی نداره آخه. مهم تر از ست بودن اسم اینه که معنی خوبی داشته باشه. به نظر من از بین این سه تا فقط دایان قشنگه. ولی یه مشکلی داره و اون هم اینه که توی ایران اسم پسره ولی اگه در آینده بخواد مهاجرت کنه همه جای دنیا اسم دختره.

دیار هم خوب نیست. معنی قشنگی نداره آخه. مهم تر از ست بودن اسم اینه که معنی خوبی داشته باشه. به نظر م ...

دیار یعنی وطن و سرزمین وزادگاه معناش قشنگه که

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
کاش همه شعور شمارا داشتم دنیا دیگه غمی نداشت نمیگه که یک آدم بارداره بعد ۳هفته تلاش که بیاد نی نی سا ...

عزیزم ما با دروغ انرژی مثبت نمیگیریم،شعور روکسی داره که مردمو سر کار نزاره،تف به دنیایی که با دروغ گفتن غم نداشته باشه همه مردم تشنه صداقتن ،دروغ گو پست فطرت و بی شرف