سلام خانوما من یکسال اقدام کردم نتیجه ای نگرفتم با اینکه گفتن مشکلی نداریم الان پیش ۲ تا دکتر رفتم جفتشون گفتن iui کنم حالا دو دل شدم انجام بدم یا ن؟نتیجه میگیرم؟یا بیشتر صبر کنم؟
من قرار بود ماه پیش انجام بده کار خاصی نداره از روز دوم پریود دارو میخوری روز ۱۳پریود سونو میدی ببین ...
ممنون عزیزم خدا برات حفظش کنه،من با دارو همیشه یک فولیکولم رشد میکنه یعنی همیشه یدونه فولیکول غالب دارم نمیدونم چرا.داروهم میخورم.هزینش چقدر شد؟ شما جنسیتم انتخاب کردی؟
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا قبل و بعدش هیچکاری نکردم اصلا امید نداشتم بشه حتی دکترم برام روز پونزدهم آزمایش بارداری نوشته ب ...
وای خدااا😍خداحفظش کنه من حس میکنم از ارزوهای دست نیافتنیمه
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
ما ۵ ماه اقدام داشتیم منظم نبود البته بعد رفتیم دکتر ایشونم هیچی بلد نبود فقط بمن لتروزل و امپول میداد تا خرداد ماه شد گفتم دکترمو عوض کنم رفتم یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم بزور اونجا گفتن قبل همه چی هم خودت هم همسرت باید ازمایشات لازم رو انجام بدین یه مطب جداگونه برای اقایون هم داشتن، همسرم رف ازمایششو نشون بده گفتن باید ای یو ای یا ای وی اف کنید، ولی یادم اومد که یکبارم همینجوری از اسپرم داده بود و عفونت داشت،اینو که به دکتر گفتم گفت باید معاینه کنم معاینه کرد و گفت واریکوسل شدید گرید ۴ داره حالا تهران عمل کردیم پیش یه دکتر عالی به روش میکروسرجری فعلا یکماهه باید صبر کنیم هنوز
به بابا منم اون موقع فکر میکردم هیچ وقت بچه دارنمیشم جالب اینجاست دوسال بعدش ناخواسته باردارشدم اگه ...
خداروشکر خداحفظشون کنه😍من عاشق نینی دخترم با ای یو ای جنسیت نینیتون چیشد