2777
2789
عنوان

خیانت

2892 بازدید | 140 پست

بچه ها من اصلا گوشی شوهرمو چک نمیکنم دیروز متوجه پیامای مشکوک شدم موقع خواب بود چک کردم دیدم پیامک هاش با یه خانم متاهل که هر وقت شوهر ش میرفت با شوهر من قرار میزاشت 😏ازظاهر پیاما مشخص بود رابطه جنسی داشتن دارم دیوونه میشم یه دختر دو ساله و نیمه دارم یه هفته هست از پوشک گرفتم و شب روز نداشتم ....کل تایم روز هم صرف رسیدگی به کارای شوهرم و بچم هست کلی خستم  

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

گوشیِ شوهرتو بگیر فحش خانواده بده به زنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یه زن خراب بود اینکار رو کردم دیوار حاشا بلنده

بشه اون هرزه می‌شه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

پدر جفتشون و دربیار چقدر بی شرفن حالشو جا بیار فقط

حرص از اینه که نو زندگیم از جون م مایه گذاشتم روزی هزار پشیمون میشم که چرا بچه مو دنیا آوردم 

گوشیِ شوهرتو بگیر فحش خانواده بده به زنه

کرم از شوهره هم هست

دیگه خیانت کرده

من جاش باشم مدرک جمع میکنم بعد میوفتم دنبال کارای جدی تر

خیانت قابل بخشش نیست

درسته بچه کوچیک داره، ولی زندگی با آدم خیانتکار یعنی بی ارزش دونستن خودت

حرص از اینه که نو زندگیم از جون م مایه گذاشتم روزی هزار پشیمون میشم که چرا بچه مو دنیا آوردم

اره عزیزم واقعا ناراحت شدم بعضی مردا خیلی بیشعورن فقط تا میتونی ادبش کن حسابش و برس خیلی عصبی شدم

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
بشه اون هرزه می‌شه

اگه دخترم نبود این زندگی رو تموم میکردم تصور اینکه یکی دیگه بچمو بزرگ کنه دیوونم میکنه کی مثل من بچه مو دوس داره🥲فک نمیکنم هیچ دلیلی وجود داشته باشه که تن فروشی کنن دیگه هرزه گی رو همه بلدن

اگه دخترم نبود این زندگی رو تموم میکردم تصور اینکه یکی دیگه بچمو بزرگ کنه دیوونم میکنه کی مثل من بچه ...

شوهرتو تهدید کن من مهرمو می‌گیرم اگر ارتباطتو با اون زنیکه‌ی خراب تموم نکنی

شماره زن رو بردار.اونقد زنگش بزن که شوهرش شک کنه.بعد به شوهرش بگو که خانما جمعش کنه

انقد زنگ زدم پیام دادم که رسوا میکنمت که شمارمو مسدود کرد