2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 140 پست
دقیقا، چون واقعا حال بهم زن ترین حس دنیاستاون آدم دیگه برای همیشه از چشم میفتههیچی مثل خیانت چندش آو ...

با تمام وجودم ازش متنفرم حیف اون همه خوبی تو سن بیست و یک سالگی با یه بچه دو ساله داغون ترینم 

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

عزیزم سیمکارت بخر بهش بگو بیام پیشت شوهرت نیست و... برو در خونش وایسا تا شوهرش بیاد همه‌چی رو لو بده یا پیش همسایه شلوغ کن شماره شوهرشو بگیر یا فقط بهم بریز خلاصه...

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتا خط ایرانسل بگیر هی زنگش بزن هی پیام بده بگو خوشگل خانوم امشب شوهرت نیست بیام پیشت بالاخره که ...

حتما فردا صب اینکارو میکنم شوهرش خر نیست شاید اعتمادش به زنش زیاده مث منی که خیلی اعتماد داشتم به شوهرم

حتما فردا صب اینکارو میکنم شوهرش خر نیست شاید اعتمادش به زنش زیاده مث منی که خیلی اعتماد داشتم به شو ...

اره روزگارشون رو سیاه کن

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
با تمام وجودم ازش متنفرم حیف اون همه خوبی تو سن بیست و یک سالگی با یه بچه دو ساله داغون ترینم

من اگه جات بودم از همه پیاما و چتا عکس میگرفتم شوهرمو تهدید میکردم که یاخونه طرفو نشونت بده یا هرچی عکسداری میبری توخانواده شوهرت رسواش میکنی

این ب کنار اگه بتونی شماره شوهر زنرو پیدا کنی عکسارم بفرستی براش عالیه

یجوری شماره‌ی شوهر زنیکه‌ی خراب رو پیدا کن بهش اطلاع بده

ما شهرستانیم اگه فامیلی خود دختره رو پیدا کنم میفهمم کی هست

من اگه جات بودم از همه پیاما و چتا عکس میگرفتم شوهرمو تهدید میکردم که یاخونه طرفو نشونت بده یا هرچی ...

من با دیدن پیاما حالم خیلی بد از دیشب صد بار خودمو سرزنش کردم که چرا شات نگرفتم خوانواده ش فک نکنم براش مهم باشه من که بهش گفتم گوشیتو فلش زدی بیا ذهن منم بزن اگه میتونی تو دیگه برای من تموم شده ای 🫠

من با دیدن پیاما حالم خیلی بد از دیشب صد بار خودمو سرزنش کردم که چرا شات نگرفتم خوانواده ش فک نکنم ب ...

وای فلش کرد لعنت بهش دختر تو که سنی نداری همین الان قشنگ زهره چشم بگیر ازش وگرنه تاعمر داری باید دلنگران این باشی نکنه تکرار شه

عزیزم سیمکارت بخر بهش بگو بیام پیشت شوهرت نیست و... برو در خونش وایسا تا شوهرش بیاد همه‌چی رو لو بده ...

خون شو بلد نیست احساس میکنم تایم هایی که میرفتم خونه مامانم میومده خونه خودم🫠🥲حالم از خونه م بهم میخوره

خون شو بلد نیست احساس میکنم تایم هایی که میرفتم خونه مامانم میومده خونه خودم🫠🥲حالم از خونه م بهم م ...

خونه مامانت؟

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خون شو بلد نیست احساس میکنم تایم هایی که میرفتم خونه مامانم میومده خونه خودم🫠🥲حالم از خونه م بهم م ...

وای قلبم گرفت برات دقیقا میفهمم چی میگی ادم تو این لحظه هاحتی میخواد رومبل خونش بشینه میگه نکنه اونانشسته بودن اینجا، بخدا اگه دلت قرص نشه تااخر عمر همش باید این فکرا از سرت بگذره🥺

اره روزگارشون رو سیاه کن

یجوری باید تقاص این حالمو بگیرم🫠بچه ها کسی خیانت دیده ابنجا🥲چقد بعضی زن ها میتونن کثیف باشن همون نونی که تو سفره ش میزاره شوهرش بخدا حرومه😏مگه چند نفر لازم داره ارضا بشه

یجوری باید تقاص این حالمو بگیرم🫠بچه ها کسی خیانت دیده ابنجا🥲چقد بعضی زن ها میتونن کثیف باشن همون ن ...

بعضیا مریضن عزیزم توهرچی بگی مریضن من یکی از اشناهاینزدیکم

زنه به شوهرش خیانت کرد

حالا مرده پولداررررر خانواده دوست اصلا یه چیز عجیببببب

ولی زنه بهش خیانت میکرد اونم نه بایکی... 😔💔

ولی خب مرده بخاطر بچش بخشید امامگهتااخرعمر ادم فراموش میکنه؟؟؟؟؟ 

وای فلش کرد لعنت بهش دختر تو که سنی نداری همین الان قشنگ زهره چشم بگیر ازش وگرنه تاعمر داری باید دلن ...

مخمم کشش نمیده چیکار کنم مخمم داره میترکه دلم قرار نمیگیره