2777
2789
عنوان

انجمن مانانای نی نی دار

84 بازدید | 9 پست

این گروه رو تشکیل دادم تا دور هن جمع شیم و بتونم این روزا رو بخوبی پشت سربزاریم و سوالامونو باهم درمیون بزاریم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
چه اسم باکلاسی    انجمن مامانای نی نی دار

اره نی نی های ریزه میزه

الان چندهفته ای؟دخمله یاپسل؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق سنو هجده هفته م داره تموم میشه ....جوجه م پسره ....شاید اینجا واسش عروس پیدا کردم 😚😌😌😌

جیگره جوجت نی نی منم پسله ان شاالله بسلامت دنبیا بیاد 

سونو سلامت رفی؟

جیگره جوجت نی نی منم پسله ان شاالله بسلامت دنبیا بیاد  سونو سلامت رفی؟

من غربالگری ان تی رو رفتم کلی درسر کشیدم و استرس نصیبم شد تاپیکاش هست هنوز سر مشکوک شدن به سندروم و بعد امینو شدم و ......اوووووووه .....حالام گفتن سالمه امروز باید برم دکترم براش نوار،قلب بنویسه  😢 طفلک جوجه م کلی اذیت کردن 

من غربالگری ان تی رو رفتم کلی درسر کشیدم و استرس نصیبم شد تاپیکاش هست هنوز سر مشکوک شدن به سندروم و ...

وای خیلی بده بمنم گفتن یکی از انزیمات بالاست اماخداروشکر تو سونو چیزی نشون نداد اکو قلبم فرستادنم ک خداروشکر خوب بود امابخاطر دیابتم انسولین میزنم خیلی روزای سخت و پراسترسی دارم تمامشو باگرانی میگذرونم 

تازه دیروز ازبیمارستان مرخص شدم بخاطر عفونت ادراری چون دیابت دارم بستریم کردن سه روز الانم از کلیه درد روانیم

تاپنج ماهگی عزیزم همه چیو رعایت کن