2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 144 پست
چقدر قشنگ حالمو گفتی...الان خونه بود کلی گریه والتماس کرد ببخشمش،بازم منکر شد وگفت رابطه ای نبوده،ام ...

فقط میگم صبر کن.معمولا بعد از یکی دوماه دلایل امروزت برای طلاق رو نداری برای طلاق اون موقع هم دیر نیست.اما الان برای تصمیم گیری زوده 

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میگم صبر کن.معمولا بعد از یکی دوماه دلایل امروزت برای طلاق رو نداری برای طلاق اون موقع هم دیر نی ...

نمیدونم به خدا،دلم آشوبه،اصلا انگار سر شدم،دلم میخواد امشب بمیرم💔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
نمیدونم به خدا،دلم آشوبه،اصلا انگار سر شدم،دلم میخواد امشب بمیرم💔

خودت رو مقصر ندون آدم خیانتکار خودش دلش هیجان میخواد فکر نکن ناکافی هستی . پذیرفتن اینکه اون دوست داشتنی که توی زندگیامون بوده کافی نبوده کمی سخته

سعی کن فاصله بگیری نذاری بیاد سمتت که احساس حقارت نکنی.

هر چی کمتر از ابعاد کارش بدونی راحت تری گیر نده چیزی رو بفهمی بعدل میشه خوره مغزت

خودت رو مقصر ندون آدم خیانتکار خودش دلش هیجان میخواد فکر نکن ناکافی هستی . پذیرفتن اینکه اون دوست دا ...

من ازکافی بودن خودم ازهمه جهت مطمئنم،برا بقیه هم این ثابت شدس،شوهرمم فکرمیکردم لیاقتمو داره که نداشت....

من ازکافی بودن خودم ازهمه جهت مطمئنم،برا بقیه هم این ثابت شدس،شوهرمم فکرمیکردم لیاقتمو داره که نداشت ...

حالا هر لحظه ت یه احساس متفاوت رو تجربه می کنی اینو بدون طبیعیه صبور باش. ولش کن اونو اگه آدم باشه سعی می کنه کمکت کنه از این بحران بیرون بیای

حالا هر لحظه ت یه احساس متفاوت رو تجربه می کنی اینو بدون طبیعیه صبور باش. ولش کن اونو اگه آدم باشه س ...

ولی من دیگه اون آدم سابق نمیشم،قلبم هزار تیکه شده،چطوری دیگه زندگی کنم؟؟؟؟

ولی من دیگه اون آدم سابق نمیشم،قلبم هزار تیکه شده،چطوری دیگه زندگی کنم؟؟؟؟

منم همینو می گفتم . بعدش می بینی بچه ت چی میشه. فک کن جدا شدی شوهرن نمی تونه مواظبش باشه یه بلایی سرش میاد عذاب وجدان می گیری از اون ور ۲۰ سال دیگه بچه ت میگه چرا منو به دنیا آوردی و مواظبم نبودی . 

( الان میگی پس خودم چی، بعدش که آروم میشی و یادت میفته طلاقم بگیری چه ازدواج کنی چه نکنی شرایطت همچین بهترم نمیشه یکی دیگه از این عالی تر نیست و هزار تا مساله دیگه ) اون موقع تصمیم میگیری همین زندگی رو ادامه بدی ‌

البته خیلیا طلاق گرفتن اما معمولا پشیمونن . این نظر منه حالا بقیه هم نظرشون رو میگن خودت جمع بندی کن . اصلا یهو دیدی خود منم یه مورد دیگه پیش بیاد بذارم برم ولی در حال حاضر که هستم فعلا

منم همینو می گفتم . بعدش می بینی بچه ت چی میشه. فک کن جدا شدی شوهرن نمی تونه مواظبش باشه یه بلایی سر ...

۱۲سال چشممو رو همه چی بستم،هرچندوقت یه بار بایکی پیام میداد میفهمیدم دوروز دعوا ومعذرت خواهی تموم میشد،اما هربار یه تیکه ازوجودمنم باهاش خاک میشد،اینقدر فشارروحی تحمل کردم که زدبه عصب چشمم ،نزدیک بود کوربشم،چندماه درگیر بودم تا خدا شفام داد...بعد ازاون دیگه سراغ گوشیش نرفتم،کنج وکو نکردم،به خاطر آینده بچه هام همش گفتم نه دیگه کاری نمیکنه،منی که هرچی کار کردم ریختم تو جیب شوهرم که کم نیاریم امروز زنه پیام داده .....جونم حقوقتو ریختن ۳تومن بزن به کارتم قسط وام دارم😭😭😭

۱۲سال چشممو رو همه چی بستم،هرچندوقت یه بار بایکی پیام میداد میفهمیدم دوروز دعوا ومعذرت خواهی تموم می ...

ای خدا لعنت کنه اون زنیکه رو

انگار همه مون توی یه قطاریم بعضی از واگن ها جلوترن بعضی عقب تر اما همه مون از نقاط مشخص رد خواهیم شد.یکی توی مرحله پذیرش خیانته یکی تو مرحله بی تفاوتی یکی تو مرحله بریدن ... و شما انگار از من جلوتری و حس می کنم مرحله بعدی منم طلاقه😔

گوشی خودشه شکسته بود بهم گفت فروختم ویه گوشی دیگه خرید،منکرش نشد که مال خودم نیست،کاندوم هاروهم گفت ...

تو تا با چشم خودت نبینی نباید تهمت بزنی کاندوم داره خوب دلیل شک تو چیه تهمت زنا سخته تو نباید بهش میگفتی باید زیر نظر میگرفتیش بعد اقدام میکردی 

ای خدا لعنت کنه اون زنیکه روانگار همه مون توی یه قطاریم بعضی از واگن ها جلوترن بعضی عقب تر اما همه م ...

من اولین بارمه اسم طلاق میارم،هنوزم سختمه بهش فکر کنم،به خاطر بچه هام،نمیدونم کارم درسته یانه،شایدم خرم کرد منصرف شدم،اما دیگه این زندگی به درد نمیخوره😔

من اولین بارمه اسم طلاق میارم،هنوزم سختمه بهش فکر کنم،به خاطر بچه هام،نمیدونم کارم درسته یانه،شایدم ...

اون که هیییییچ

تنها قسمتی که مهم نیست اینه که زندگیمون میره توی روزمرگی و بی تفاوتی و دور از جونت منتظر مرگ بودن ...

انقدر دردسرها و چالش های دیگه داریم که اون سطح دغدغه مال تازه عروساس

انگار تاریخ انقضای دوست داشتن می گذره کم کم

تو تا با چشم خودت نبینی نباید تهمت بزنی کاندوم داره خوب دلیل شک تو چیه تهمت زنا سخته تو نباید بهش می ...

کاندوم توسرش بخوره،گوشی مخفی که داشت وزنیکه پیام داده ۳تومن بزن به کارتم قسط وام دارمو چی؟؟؟اینا همش عذر بدتر ازگناهه

اون که هیییییچتنها قسمتی که مهم نیست اینه که زندگیمون میره توی روزمرگی و بی تفاوتی و دور از جونت منت ...

💔💔💔فقط میدونم دلم میخواد بمیرم همین...