2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 144 پست
💔💔💔فقط میدونم دلم میخواد بمیرم همین...

الهی اونا بمیرن ما که گناهی نداریم مورد ظلم واقع شدیم فقط

حسبناالله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی نداره همونام به نام خودشه مهریمم کمه۱۴تا سکه ،مخالفتی با طلاق نکرد گفت خودت برو بچه هارم بهت نم ...

خاک به سربدبختش کنم 

انشالله خداخودش کمکت میکنه عزیزم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

شوهرت چی میگی چه توجیهی داره

هیچی گفت ازش پول گرفتم بهش بدهکارم برای اینکه به اون گوشیم زنگ نزنه تو بفهمی و ناراحت بشی این کارو کردم،کلی هم گریه زاری که رابطه ای نبوده وفقط زنگ وپیام‌...ازهمبن مزخرفاتی که همه خائنا بلدن بگن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

من چهار ساله بعد از خیانتش دارم مث یه تیکه سنگ زندگی میکنم.دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه انگار اصلا احساس نداشتم از اول

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
من چهار ساله بعد از خیانتش دارم مث یه تیکه سنگ زندگی میکنم.دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه انگار اصلا احساس ...

منم بعد از دوروز التماس وخواهش دست رو قرآن گذاشت وقسم مرگ بچه هامو خورد که هرچی بوده ببخشم وطلاق نگیرم،فقط به خاطر بچه هام موندم،الانم گفته برات جبران میکنم که همه چی یادت بره،اما قلب من هزارتیکس وتا توی قبرم بذارنم یادم نمیره💔

[QUOTE=351152380]منم بعد از دوروز التماس وخواهش دست رو قرآن گذاشت وقسم مرگ بچه هامو خورد که هرچی بوده ببخشم وطلاق نگی ...[/QUO 

انشالله که جبران کنه.ولی شماهم هوشیار باش و به فکر پس انداز برای روز مبادا که خدای نکرده سرت بی کلاه نمونه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
دوسال پیش از بس هرچیزی رو تو دلم ریختم عصب چشمم التهاب پیدا کرد چندماه درگیر بودم خدا شفام داد ازبس ...

ببین فقط یکاری میتونی بکنی بخاطره بچه هات اگه خواستی ادامه بدی شوهرتو به چشم یه کارت عابربانک نگاه کن که مجبوری تحملش کنی ولی دیگه مرکز زندگیت نزارش 

بزارش توحاشیه زندگیت 

البته اصلاآسون نیست 

منم شب وروز ندارم به شوهرم مشکوکم فعلاچیزی رو نشده ولی دیگه عشقم بهش خیلی خیلی کم شده دیگه مدام بهش زنگ نمیزنم توپیامام القاب عزیزم وزندگیموو...ناخودآگاه ازبین رفته 

خیلی هم قسم وقرآن میخوره که توشکاکی من کاری نمیکنم ولی حسم ولم نمیکنه فعلاصبرمیکنم تاروزیکه مدرک ازش گیر بیارم 

گوشیش به مدته طولانی گیرم نیفتاده میخوام برنامه spyروگوشیش نصب کنم ولی وقت زیادی میخوا دنصبش

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ببین فقط یکاری میتونی بکنی بخاطره بچه هات اگه خواستی ادامه بدی شوهرتو به چشم یه کارت عابربانک نگاه ک ...

من الان زندگیه آرومی دارم،نمیخوام عذابی که دوسال پیش کشیدمو دوباره تکرارکنم،فراموش نکردم ونخواهم کرد،اما سعی میکنم بهش فکرنکنم،به خاطر آرامش خودم وبچه هام روابطم عادیه،البته بگم منم عاشق قبل نیستم،تو رفتارم مشخصه وشوهرم هر دفعه میگه که دیگه منو مثل قبل نمیخوای ومنم سکوت میکنم.فعلا هم حسم میگه کاری نمیکنه واونقدر درگیری ذهنی ومالی داره که حداقل وقتی برای این کارا نداره