2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 144 پست
عزیزم ب خانوادش بگو بزار بدونن چ پسری بزرگ کردن ابروشو ببر

به خدا خوانوادش ماهن،اگه طلاق بگیرم با بچه هام میرم اونجا چون خوانواده خودم حمایت نمیکنن یعنی دارم میسوزم برا بچه هام😭

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من وقتی گیر افتاد رو قران دست گذاشت قسم خورد هفته بعدش باز پیش زنه بود،درست بشو نیستن اینو کسی ...

منم ۱۲ساله زنشم چندین بار پیاماشو بازن دیدم همه رو انکار کردم وقسم خورد چیزی نیست واز طرف اونا بوده...اما الان دیگه گوشی مخفی که حاظر نشد رمزشو بازکنه رو نمیتونم نادیده بگیرم

منم ۱۲ساله زنشم چندین بار پیاماشو بازن دیدم همه رو انکار کردم وقسم خورد چیزی نیست واز طرف اونا بوده. ...

تصمیم درست بگیر واسه زندگیت عزیزم،چند ساله دیگه جز افسردگی و حرص و جوش خوردن چیزی برات نمیمونه

❤️❤️❤️
بنظرم پس چون آدمای خوبین بهشون بگو حمایتت میکنن

مخم هنگ کرده نمیدونم چیکار کنم،یه حاری دلشتم اونم بچشو ول کرده گذاشته پیششون رفته پی پسربازی چطوری بگم منم طلاق میخوام؟؟😭

تصمیم درست بگیر واسه زندگیت عزیزم،چند ساله دیگه جز افسردگی و حرص و جوش خوردن چیزی برات نمیمونه

دوسال پیش از بس هرچیزی رو تو دلم ریختم عصب چشمم التهاب پیدا کرد چندماه درگیر بودم خدا شفام داد ازبس زجه زدم 💔

مخم هنگ کرده نمیدونم چیکار کنم،یه حاری دلشتم اونم بچشو ول کرده گذاشته پیششون رفته پی پسربازی چطوری ب ...

بهتر از اینه ک تو خودت بریزی عذاب بکشی تحمل کنی کسی ک لیاقت نداره باید از زندگی پرتش کرد بیرون بهشون بگو نریز ت خودتت  

دلم میخواد گریه کنم برات واقعا بغضم گرفته😭😭

عزیزم💔به خدا من خیلی بی کسم،همه حسرت زندگیمو میخورن،شوهرم به ظاهر برا بقیه عالیه خوشتیپ وقیافه زرنگ  کاری اما ازدل آشوبم کسی خبر نداره

بهتر از اینه ک تو خودت بریزی عذاب بکشی تحمل کنی کسی ک لیاقت نداره باید از زندگی پرتش کرد بیرون بهشون ...

بعد این همه سال تو چشماش نگاه کردم گفتم دیگه دوست ندارم میخوام از زندگیم بندازمت بیرون گفت حق نداری