2777
2789

هر ماه بدهی روی بدهی میاد و از من میگیره ولی حاضر نیست بره سراغ شغل دوم.  خسته شدم و کاری از دستم بر نمیاد

چیکار کنم؟ 

هستید بگم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارداره ولی حقوقش کمه. که میره برای قسطاو بدهی هاش.

تو یه کاری سرمایه گذاری کردیم که ضرر کردیم، میخواستیم ماشین بخریم نشد. هنوزم همون کار برامون خرج میاره. 

بهش میگم برو جای دیگه ساعتای بیکاریت کارکن، میگه نه من برم کارگری؟ دوباره نمیرم کار یدی بکنم. خیلی بهش برمیخوره، اصلا دلش به حالم نمیسوزه. مثل مامانش فقط خودشو میبینه. همین مادرش هم باعث نوددرصد بدبختیامونه. 

خودت شاغلی؟؟

اره عزیزم

باردارم. همش به این فکر میکنم برم کاریابی و یه کار با شرایط خودم جور کنم. اما پیش خودم میگم. اون مرده چرا من خودمو به آب و آتیش بزنم.
قبل ازدواج میگفت بی پول بشم حاضرم برم کارگری کنم، الان 180درجه حرفش برگشته.
چندماهه خرج خونه با حقوق منه.
ماه قبل از یه نفر مجبور شدم دوتومن به خاطر سونو و آزمایش قرض کنم، سر یچیز بیخود حرف تو حرف شد، یهو برگشت گفت تو و شوهرت انقدر بدبختید که پول آزمایشو نداشتید بدید من نبودم نمیتونستی. 

خدا شاهده خودم به همین آدم کلی کمک کردم ولی اون لحظه هم حتی به روش نیاوردم. 

حتی حاضر نیست از فامیلای خودش قرض کنه، من باید از خانوادم بگیرم. 

چندماهه دارم ازش خواهش میکنم، تشویقش میکنم، میگم برو یه شهره دیگه کارکن که کسی هم نشناسدت. هیچ به روی خودش نمیاره. میگه نه که نه، 

دنبال کارا و ایده هایی میره که تواناییشو نداریم و نمیتونیم. 

دیگه به تهش رسیدم. این بار هم که شرمنده مردم شدم. پول طرفو دو روزه پس دادم ولی تو جمع آبرومو برد. 

خیلی دلم شکسته. از همه اطرافیانم. 

اتفاقا منتظره ماشین بگیریم که اسنپ کار کنه. ماشین نداریم.

اگه اهل کاره یه شرکت هایی ماشین کرایه میدن روزانه 400 میگیرن کلا ماشین در اختیار خودتونه از اول تا آخر هفته، ضامن کسر از حقوق میخواد فقط