2777
2789

بچه ها من ترازم بد نبود ولب اولویاتم و براساس محل خدمت زدم یعنی اول اون رشته هایی که محل خدمتشون جای خوبی بود و زدم بعد رشته های دیگه به خاطر همین تربیت بدنی اوردم با اینکه خودم عاشق دبیری الهیات بودم 🥲

از بازار کارش چیزی میدونید برای تایم های خارج از مدرسه؟؟ 

درآمد مربی های باشگاه چیحوریه اگه بخوام عصرا برم باشگاه؟

خیلی مبارک باشه عزیزم

رشته خوبیه دیگه

خواندنش نسبت به آموزش ابتدایی سختتره ولی اونور کارت راحتتر از معلم ابتدای و....هست

بنظرم مدرسه انقد خسته کنه که اصلا وقت کلاس بیرون نداشته باشی مگر تابستون

کدوم شهر؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مبارک باشه عزیزمرشته خوبیه دیگهخواندنش نسبت به آموزش ابتدایی سختتره ولی اونور کارت راحتتر از مع ...

ممنونم عزیزم

تهرانم

آره بیشتر برای تابستون گفتم 

ابتدایی که خداییش کار سختیه 

برای باشگاه رفتن که باید یه سری مدارک خارج از مدارک دانشگاهی مثل مربی آمادگی جسمانی و ... بگیرید،

خیلی خوبه معلم ورزش ها واقعا خوش بحالشونه 😅

نه نمره ای وارد میکنن نه طرحی نه بخشنامه خاصی،

نه دغدغه ای که مثلا دانش آموز این چیز رو یاد گرفت نگرفت چبکار کنم چجوری خودمو بروز کنم و...😬😬🥰🥰

مبارکت باشه بهترین رشته است 

دیگه تو مدرسه هم خسته نمیشی میتونی تایم بیکاری مربی باشگاه باشی.مثلا بدنسازی ,زرنگ باشی کلی برنامه میتونی بدی و درآمد خارج از آ پ داشته باشی

مبارکت باشه عزیزم ❤️ 

ممنونم عزیزمتهرانمآره بیشتر برای تابستون گفتم ابتدایی که خداییش کار سختیه

اه عزیزم پردیس نسبیه؟😍

تابستونم استراحت کن😅

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
برای باشگاه رفتن که باید یه سری مدارک خارج از مدارک دانشگاهی مثل مربی آمادگی جسمانی و ... بگیرید،خیل ...

آره خداییش از این لحاظا کارم راحته 😅

آره خودمم فیتنس خیلی دوست دارم دنبالشم که چی جوری  مدرکشو بگیرم برای ساعت های خارج از مدرسه

آره عزیزم پردیس نسیبه مال تهرانه

خودم اونجا درس خوندم😂