2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بتام بالا نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر خیلی گفتم که میترسم خارج رحمی باشه گف اونوق درد شکمی وحشتناکی داشتیاگر اینطور شد برو بیمارست ...

راست میگه خارج رحمی وحشتناکه 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
اره بابا بیبی چک و دو تا ازمایش و همه علایمام بودنده روز هم پریودم عقب افتاده بود

الهی بگردم باردار بودی حالا شاید پوچ یا مشکل از اسپرم یا تخمک بوده ک اینقد ضعیف بوده ک فوری سقط شده

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

سلام اسی جان خوبید

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

عزیزم این بی بی چک منه بعداز ۱۱ سال ناباروری دیروز موعدم بود تروخدا بگید علائمتون چیابود خیلی نگران شدم منم پست شمارو دیدم 😔ازکجابفهمم باید خارج رحمی نباشه ازمایشمم مثبت بود تیتر دادم ۷ و نیم جوابش میاد 

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

عزیزم این بی بی چک منه بعداز ۱۱ سال ناباروری دیروز موعدم بود تروخدا بگید علائمتون چیابود خیلی نگران ...

من عکس رنگی دوسال پیش دادم مشکلی نداشتم تاحالا ن عفونتی ن چیزی تاحالا رحمم هربار تومعاینه ازس دکتر تعریف کرده ک تمیره چقدر احتمال داره موردم از استرس بخدا 😔🙏

عزیزم این بی بی چک منه بعداز ۱۱ سال ناباروری دیروز موعدم بود تروخدا بگید علائمتون چیابود خیلی نگران ...

سلام عزیزم استرس نگیر انشاالله مشکلی نیست عزیزم باید سونو بدی

ازمایشتو ببر پیش دکتر زمان سونو رو بنویسه اصلنم استرس نداشته باش

بتات چقد شد؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

عزیزم من عدد بتام ۲۲۴ بودش خوبه یانه😔

سلام عزیزم استرس نگیر انشاالله مشکلی نیست عزیزم باید سونو بدیازمایشتو ببر پیش دکتر زمان سونو رو بنوی ...

امروز دیروز باید مبشدم امروز اولین بتام ۲۲۴ بود گلم