یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿
عزیزم این بی بی چک منه بعداز ۱۱ سال ناباروری دیروز موعدم بود تروخدا بگید علائمتون چیابود خیلی نگران شدم منم پست شمارو دیدم 😔ازکجابفهمم باید خارج رحمی نباشه ازمایشمم مثبت بود تیتر دادم ۷ و نیم جوابش میاد
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿
عزیزم این بی بی چک منه بعداز ۱۱ سال ناباروری دیروز موعدم بود تروخدا بگید علائمتون چیابود خیلی نگران ...
من عکس رنگی دوسال پیش دادم مشکلی نداشتم تاحالا ن عفونتی ن چیزی تاحالا رحمم هربار تومعاینه ازس دکتر تعریف کرده ک تمیره چقدر احتمال داره موردم از استرس بخدا 😔🙏
سلام عزیزم استرس نگیر انشاالله مشکلی نیست عزیزم باید سونو بدیازمایشتو ببر پیش دکتر زمان سونو رو بنوی ...
امروز دیروز باید مبشدم امروز اولین بتام ۲۲۴ بود گلم