2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بتام بالا نرفته

400 بازدید | 25 پست

من روز موعدم ازمایش دادم بتام 136 بود پنج روز بعدش تکرار کردم شده 198

چرا اخه؟!🥲.... یعنی حامله نیستم؟ یا چیه؟ وای استرس دارم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بود ک بود . منجر تولی انقد آز دادم استرس کشیدم افتاد . دومی اصلا یبار ندادم . رفتم سونو فهمیدم دوقلو ...

خود ازمایشگاه گفته بود تکرارش کن 

منم فک میکردم طبیعیه

اخه یبار سقط داشتم میترسم باز سقط بشه😭

خارج رحمی بالا میره بتا اما کم مثلا اگ 128دو روز بعد ب زور ب 200و خورده ای میرسه و اینم بگم همون اول علائم دارن بیشتریا مثلا از ده تا علائم حداقل دو سه تا علائم رو دارن اصلیترینشم لکه بینی و سوزش و دردای تیر کِشنده سمت تخمدان و پهلو تا پشت کمره

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
خارج رحمی بالا میره بتا اما کم مثلا اگ 128دو روز بعد ب زور ب 200و خورده ای میرسه و اینم بگم همون اول ...

سلام عزیزم 

دیگه همون مرکز نرفتم چون فرداش جواب میدادن رفتم یجا دیگه 

خونریزیم شروع شده و درد مثل پریود دارم حالا یکم شدید تر

جای دیگه که ازمایش دادم یکی دو ساعت بعد نتیجشو میگیرم ببینیم چی میشه

خارج رحمی بالا میره بتا اما کم مثلا اگ 128دو روز بعد ب زور ب 200و خورده ای میرسه و اینم بگم همون اول ...

به دکتر خیلی گفتم که میترسم خارج رحمی باشه گف اونوق درد شکمی وحشتناکی داشتی

اگر اینطور شد برو بیمارستان

من شدم علامت سوال🤦🏼‍♀️

جوابش اومد ۱ و خورده ای 

اصلا حامله نیستم طبق این ازمایش🥺